in

SuperShop új partnerek – már ezekben az üzletekben is használhatod a kártyádat

2017 januárjától a REGIO JÁTÉK, a Katedra nyelviskolák és a Kärcher üzletek is csatlakoznak a törzsvásárlói programhoz.

Az új vállalkozások csatlakozásával már 16 partnernél veheti igénybe a kedvezmények folyamatosan bővülő körét a 2,8 millió SuperShop kártyabirtokos. (A SuperShop program tulajdonosai a SPAR Magyarország Kft. és az OMV Hungária Kft.)

„Magyarország legnépszerűbb többpartneres törzsvásárlói programjaként folyamatosan arra törekszünk, hogy kártyabirtokosaink életük minél több területén élvezhessék a program előnyeit. Másik fontos törekvésünk, hogy a programot folyamatosan megújítsuk, a változó vásárlói szokásokhoz igazítsuk, lehetőséget adjunk például az online térben való kártyahasználatra is. Az új partnerek csatlakozásával mindkét területen jelentős lépést tettünk” – mondta el Hovanyecz Norbert, a SuperShop Kft. ügyvezető igazgatója.

A SuperShop a saját piacukon meghatározó jelentőségű partnereket fogja össze egy egységes márkaernyő alatt, tovább erősítve, építve a program és a partnerek márkaerejét. A program a részt vevő partnerek hűségprogramja, amelynek részeként a kártyabirtokos fogyasztók mindennapi vásárlásaik után, vagy szolgáltatások igénybe vétele alapján, az igényeiknek leginkább megfelelő jutalmat kaphatnak.

2017 januárjától a Magyarország piacvezető játékkereskedelmi hálózatában, a Regio Játék üzleteiben, a piacvezető Katedra nyelviskolákban és a Kärcher üzleteiben is gyűjthetnek vagy válthatnak be pontokat a kártyabirtokosok.

A SuperShop program tulajdonosai a SPAR Magyarország Kft. és az OMV Hungária Kft.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Reggeli hír – így változott ma a benzin ára

Csütörtökön jön az a naptár, amire sok háziasszony vár