in

SPAR akció – kupon, ami csak április 24-én váltható be

Vásárolj 2016. 04. 21. – 04. 23. között bármely magyarországi SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházban egy összegben legalább 5.000 Ft ért, és keresd blokkon az 500 Ft értékű kupont.

A blokkon szereplő ténylegesen fizetendő blokkvégösszegnek a SuperShop- és egyéb kedvezmények érvényesítését követően kell elérnie az 5.000 Ft-ot, melybe a 15%-os és 20%-os matricával ellátott termékek, a göngyöleg és a Máltai adománykártya értéke nem számít bele.

“Az 500 Ft-os kupon 2016. 04. 24-én minimum 1000 Ft vásárlás esetén váltható be bármely magyarországi SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházban, mely egyszeri alkalommal 500 Ft értékű kedvezményt biztosít a vásárolt termékek mindenkori fogyasztói árából, kivéve a 15%-os és 20%-os matricával ellátott termékeket, a SPAR ajándékkártyát, göngyöleget, elektronikus mobilegyenleg-feltöltést és a Máltai adománykártyát, hűségakciós terméket. ” – tette hozzá a SPAR.

A kedvezmény értéke a blokk végösszegéből kerül levonásra. A kupon más blokkvégösszeg kedvezménnyel nem vonható össze.

Egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel. Promóciós ajánlat nem érvényes a SPAR partner, SPAR market és SPAR express üzletekben.

A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A kupon beváltásakor 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban elfogadni, a kupon bármilyen sokszorosítása szigorúan tilos!

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Mire jó a kókuszolaj? Eláruljuk!

A SuperShop nagy bejelentése – április 25-én tripla születésnap, dupla pont!