in

Mire jó a kókuszolaj? Eláruljuk!

A kókuszolaj számtalan jótékony hatással rendelkezik és külsőleg és belsőleg is egyaránt alkalmazható!

Ismerd meg ezt a valódi csodaszert – íme a kókuszolaj! KLIKK

Mire jó a kókuszolaj?

1. Helyreállítja a gyomorpanaszokat

A kókuszolaj nagyszerűen beilleszthető a fogyókúrás étrendbe és javítja a sportteljesítményt is, mivel rengeteg energiát ad.

2. Hajpakolásként csillogó hajkoronát eredményez

Ha egy csodás mélykondicionáló hajpakolásra vágysz, nincs más dolgod, mint este belemasszírozni a hajadba (főként a végekre!) az értékes olajat, majd fürdősapkát húzni az egészre. Amikor készen vagyok, én egy törölközőbe is be szoktam csavarni a művemet, hogy biztosan ne legyen foltos a párnám éjszaka, amíg alszom. Reggel moss hajat a szokott módon, majd élvezd a gyönyörűen egészséges, erőteljes, csillogó hajkoronát!

3. Illatos ajakápolót lehet belőle készíteni

Ehhez csupán egy kis tégely kell, amibe a folyós olajat teszed, belecseppentesz tetszőleges aromákat, esetleg színezheted is (kedvenc rúzsodból levágsz egy darabkát, felhevíted egy kanálban, majd a színt a kókuszolajba csurgatod).

Az egész kókuszolaj keveréket tedd a hűtőbe, ahol pillanatok alatt megdermed a szépséges színű és illatú ajakápoló és máris kenhető lesz.

4. Tökéletes sminklemosónak

Használhatod a lábad szőrtelenítése előtt, hogy puhítsa a bőrödet, de tökéletes sminklemosónak is: a kezedben folyékonnyá melegedő olajjal dörzsöld át az arcodat este, majd meleg vizes kendővel töröld le a festéket, felhalmozódott szennyeződést az arcodról. Nagyon szép, kisimult lesz az arcbőröd tőle!

Ismerd meg ezt a valódi csodaszert – íme a kókuszolaj! KLIKK

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

SPAR nyereményjáték – így nyerhetsz Citroent

SPAR akció – kupon, ami csak április 24-én váltható be