in

A SuperShop nagy bejelentése – április 25-én tripla születésnap, dupla pont!

A SuperShop nagy bejelentése – április 25-én tripla születésnap, dupla pont!

“Ünnepelje velünk partnereink 25. születésnapját, mert most minden vásárlása után dupla pont jár! Vigye magával és használja a SuperShop kártyáját születésnapunkon is!” – közölték.

“2016. április 25-én a magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner, SPAR express és SPAR market üzletben. OMV töltőállomásokon és Burger King éttermekben plasztik SUperShop kártyával, Erste SuperShop Bank- vagy Hitelkártyájával, vagy SuperShop NFC kártyával történő vásárláskor az aznapi vásárlás során gyűjtött minden alappontot kiegészítünk úgy, hogy az aznap kapott alappontok összpontszáma az aznap kapott alappontok duplája legyen.” – tették hozzá.

“A vásárláskor az alappontkiadás alól kivételt képez a következő termékek értéke: a szórólapban meghirdetett termékek, szórólapban nem szereplő, esetleg meghatározott olyan aktivitások, melyekben az árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR; elektronikus mobilfeltöltés, göngyöleg, SPAR étkezési- és vásárlási utalvány, SPAR ajándékkártya, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A fent felsorolt termékek kizárólag a vásárlása esetén, és a SPAR által szervezett blokkvégösszeg kedvezmény baváltás során nem jár alappont, ezen esetekben 1 db kiegészítő SuperShop pont kerül kizárólag felírásra. A kiegészítő pontok nem képezik jelen aktivitás tárgyát. Ajánlatunk más akcióval nem vonható össze.”

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

SPAR akció – kupon, ami csak április 24-én váltható be

Döbbenet! Ezt találták Croissant-ban