Rossmann applikáció – töltsd le itt!

Hirdetés

A Rossmann Online Drogéria mobil applikációja 2016 nyarán indult el, ami az egyre növekvő mobilos közönség minőségi kiszolgálását hivatott biztosítani.

“Értesüljön legfrissebb akcióinkról és vásároljon bármikor, bárhonnan a Rossmann Online Drogéria applikációjával mobilról vagy tabletről. A vásárlás mellett üzletkeresőnk segít megtalálni az Önhöz legközelebbi Rossmann üzletet, valamint az applikáción belül elérheti a Rossmanó Babaprogram fiókját és a hozzá tartozó tartalmakat is.” – közölte a Rossmann.

A kényelmes és egyszerű vásárlás mellett az app-ban olyan funkciók is helyet kaptak, mint a vonalkód leolvasó vagy az akciós újságok valamint egy lokáció alapú üzletkereső is bekerült.

Megújult a Rossmann Online Drogéria mobil app! Böngésszen bárhol és bármikor a legjobb akciók között, és vásároljon most még gyorsabban, még kényelmesebben. Váltsa be a Rossmanó kedvezményeket vagy olvassa le vonalkódját kedvenc termékének és iratkozzon fel az akciófigyelőre. Az üzletkereső funkcióval a legközelebbi Rossmann üzlet címe és nyitvatartása is mindig a rendelkezésére áll.

Funkciók:
– Könnyű és gyors vásárlás a közel 15.000 termék közül, a közel 3000 szállítási pont egyikére.
– Rossmanó babaprogram kedvezmény beváltása
– Vonalkód leolvasó
– Készlet- és akcióértesítő
– Üzletkereső

Töltsd le itt

Rossmann Google Play
Rossmann App Store
Rossmann windows

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat