Megérkezett az IKEA 2021-es katalógusa – nézd meg online!

Hirdetés

Megérkezett az IKEA 2021-es katalógusa – nézd meg online!

Kézikönyv a szebb hétköznapokhoz az otthonodban

“Az idei kiadás az IKEA katalógus első megjelenésének 70. évfordulóját ünnepli. A különleges alkalomból ebben az évben egy inspirációval teli kézikönyvet szerkesztettünk, telis-tele megfizethető tippekkel, praktikus ötletekkel és a jól ismert kedvencekkel. Reméljük, bőven találsz benne kellemes és izgalmas meglepetéseket, és haszonnal lapozgatod majd újra meg újra, amikor a szebb otthoni hétköznapok megteremtését tervezgeted.

Kedves Vásárlóink! Az IKEA óvja a természetet, ezért úgy döntöttünk, hogy idén nem viszünk ki katalógust a háztartásokba.

2020. augusztus 14-től az IKEA katalógus nyomtatott példányait megtalálod az áruházakban és a kijelölt helyeken, az online verziót pedig a weboldalunkonböngészheted.” – közölte az IKEA.

Nézd meg a katalógust online!

Nyomtatott példányok

Ha szeretnéd kézbe venni a 2021-es IKEA katalógus életnagyságú, papír változatát, szeretnél benne jegyzeteket készíteni vagy szeretteiddel együtt lapozgatni, kérj egy példányt az áruházakban vagy rendeld meg online. Siess, mert a nyomtatott példányok csak korlátozott számban érhetők el! A következő kiadás megjelenéséig őrizd meg vagy hasznosítsd környezetbarát módon!

Keresd meg a legközelebbi áruházat

Rendelj egy példányt a 2021-es IKEA katalógusb

Facebook Comments