in ,

Ingyenes önéletrajz készítő

ingyenes önéletrajz készítő – mutatjuk a lehetőségeket.

FLOWCV: Pprofi önéletrajz készítő online, ingyen

FlowCV szerintünk az egyik legjobb online eszköz, ha valaki nem akar nagyon elmerülni a technikai részletekben, viszont szeretne egy ízléses, lényegre törő CV-t összerakni. A program teljesen online használható, vagyis elég egy böngésző hozzá. Teljesen mindegy, hogy amúgy egy windowsos, linuxos PC vagy egy Mac előtt ülünk-e éppen.

Önéletrajz szerkesztő – HR Portál

Készítsd el az önéletrajzod

Ingyenes önéletrajz készítők – Szakmai önéletrajz

A mai világban, ahol egyetlen gombnyomással jelentkezhetünk az általunk szimpatikusnak talált pozíciókra, hihetetlenül fontossá vált a releváns, meggyőző önéletrajz használata.

Ha az önéletrajz-készítéssel egyedül szeretnénk boldogulni, mindenképpen célszerű előbb kicsit utána olvasni az önéletrajz-készítés aranyszabályainak.
Ehhez ajánlom önnek a Szakmai önéletrajz haladóknak c. könyvet, melyből megismerheti az eredményközpontú és egyedi önéletrajzírás ismérveit.

Ha pedig már úgy érezzük, készen állunk az önéletrajzunk megírására, szerencsénkre most már számos honlapon sablonok segítségével elkészíthetjük ingyenesen a jövőbeli sikerekkel kecsegtető önéletrajzunkat.

Ebben a cikkben három ingyenes önéletrajz-készítő alkalmazást szeretnék különböző szempontok mentén összehasonlítani, amelyek a következők:

  1. ONELETRAJZSABLON.HU: www.oneletrajzsablon.hu
  2. Profession: www.profession.hu/oneletrajzkeszito/
  3. Europass portál: https://europa.eu/europass/hu

Célszerű azzal kezdenünk, hogy bár mind a három portál ingyenes lehetőséget ad az önéletrajzunk elkészítésére, természetesen vannak bizonyos feltételek, amelyekbe bele kell egyeznünk, ha igénybe szeretnénk venni ezt a nagyon hasznos szolgáltatást. – áll a szakmaioneletrajz.hu összeállításában

 

Szólj hozzá!

Bevásárlólista kvíz 9. – Csak a memóriádra lesz szükség!

EMAG ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!