in ,

Hány modulból áll az e-titán KRESZ?- Mutatjuk a választ!

Hány modulból áll az e-titán KRESZ? – Mutatjuk a választ!

Általánosságban: Az e-learning kresz modulok tananyaga nem csupán szöveges tartalomból és szöveges KRESZ tesztekből épül fel. Nagyon hasznos részeit képzik az interaktív animációk, videók és 3D-s képek, szituációs gyakorlatok. A tananyag naprakészen és gyorsan tudja lekövetni a KRESZ szabályváltozásait.

Az e-titán oktatás 6 modulból áll, amelyek végén tesztek szerepelnek. Minden e-learning kresz modul végén próba KRESZ tesztet kell írni. Következő modulra akkor mehetsz tovább, ha az adott fejezet minden oldala zöld pipával lett elfogadva és az e-titán kresz teszted sikeres.

Az utolsó modul után van egy e-titan KRESZ vizsga, mely egy próbateszt. A teljes KRESZ tanfolyamot akkor végezted el, ha az összes fejezetet és az e-titán kresz teszteket is sikerrel zártad, teljesítetted a minimálisan elvárható százalék szintet. Az e-learning kresz tanfolyam alatt végig, folyamatos, teljes és objektív visszacsatolást kaphatsz tudásszintedről.

Ha sikerült a 6. modul végére érned és sikeres e-titán kresz vizsgát tettél, akkor a „Képzési igazolás letöltése” gombra kell kattintani. Ez igazolja a tanuló számára, hogy elvégezte a tanfolyamot, valamint ekkor látja az iskolai is a saját rendszerében, hogy a tanuló végzett a tanfolyammal.

Bővebb – e-titán KRESZ

Szólj hozzá!
Auchan legújabb akciós újság

Auchan kártya aktiválás

Műgyanta ékszerek online rendelése, árak, infok, képek