in

Góltotó: meccsek, eredmények

Góltotó: meccsek, eredmények.

A fogadásról részletesen

A Góltotóban a fogadónak a Szerencsejáték Zrt. által fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül, a fogadó által választott 6 mérkőzés pontos végeredményét (gólok száma csapatonként) kell megtippelni.

A fogadó akkor nyer, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább négyet pontosan eltalál. Egy mérkőzésre leadott tipp akkor találat, ha mindkét résztvevő csapat által szerzett gólok számát helyesen tippelte meg a fogadó.

A fogadó a véletlenre is bízhatja a mérkőzések kimenetelének megtippelését, vagyis kérhet “gépi játék”-ot.

Fogadási ajánlat

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Sportfogadás c. kiadványban található meg. A fogadási ajánlatról internetes oldalunkon kívül a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, aSzerencseMixben, továbbá az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhat.

A mérkőzések eredményeinek megállapítása

Az eredményeket a rendes játékidő (90 perc plusz az ehhez kapcsolódó néhány perc hosszabbítás) alatt elért eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Totó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.

Nyeremények

A Góltotó fogadásban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

  • hány alapfogadás érkezett be az adott fogadási fordulóra,
  • van-e az előző fogadási fordulóról halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban.

Halmozódás

Amennyiben az adott fordulóban nincs 6 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem az 5 és 4 találatoké is.

Hogyan kell kitölteni egy fogadószelvényt?

A Góltotónak nincs önálló szelvénye. Totót és Góltotót ugyanazzal a szelvénnyel – aTotótól függetlenül is – lehet játszani. A szelvény bal oldalán lehet a Totóra tippelni, jobb oldalán pedig a Góltotóra.

A Totó-szelvény jobb oldalán annak a 6 mérkőzésnek a rubrikájába kell jelölést tenni, amelyek eredményét a fogadó meg szeretné tippelni. A kiválasztott meccsek sorában kell azt megtippelni, hogy hány gólt lő a hazai és a vendégcsapat (0, 1, 2, +).

  • 0 – az adott csapat nem szerez gólt
  • 1 – az adott csapat 1 gólt szerez
  • 2 – az adott csapat 2 gólt szerez
  • + – az adott csapat 2-nél több gólt szerez

A Góltotó csak kombinációs fogadási módban játszható, ami azt jelenti, hogy legalább 1 csapat góljainak számára legalább 2 tippet kell megjelölni.

Miután a fogadó bejelölte mind a 6 db kiválasztott mérkőzésen a csapatok által rúgott gólok számát, az ún. “indextáblában” meg kell adnia, hogy hány csapat góljainak számára adott 4, 3, 2 vagy 1 tippet. Ezek a számok határozzák meg a Góltotó-fogadás indexszámát, melyek összege minden esetben 12.

Mennyibe kerül egy Góltotó fogadás?

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft x a kitöltött tipposzlopok száma.

A minimális részvételi díj 140 Ft, vagyis legalább az egyik csapat által rúgott gólok számára két tippet kell megjelölni.

Mikor és hol lehet játszani?

  • A fogadási forduló kezdő és befejező időpontja közötti időszakban, melyet a fogadási ajánlattal együtt teszünk közzé.
  • Bármely online terminállal rendelkező értékesítőhelyen – az értékesítőhely nyitvatartási ideje alatt -, interneten, telefonon, SMS-ben.

Ha a fentiekben bármilyen okból (pl. ünnepek, rendszer-karbantartás stb.) változás történne, azt közzétesszük.

Hol találja meg az eredményeket?

Internetes oldalunkon kívül a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken kihelyezett hirdetményeken, az mtv teletext 872. oldalán, továbbá megjelenik néhány országos napilapban, illetve a Sportfogadás és a SzerencseMix újságban  is.

Nyerési esélyek

6 találat        1 : 16 777 216
5 találat        1 : 186 414
4 találat        1 : 4 971

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása

6 találat        56 %
5 találat        17 %
4 találat        27 %

A Góltotóról további információk itt találhatók!

The post Góltotó: meccsek, eredmények appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Reserved üzletek Magyarországon – íme a lista

Raffaello nyereményjáték 2022 – nyerj egzotikus utazást: a játék július 31-ig tart!