in

Totó eredmények, totó meccsek

Totó eredmények, totó meccsek.

A fogadásról részletesen

A Totóban a fogadónak a Szerencsejáték Zrt. által fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés kimenetelét kell megtippelni.
A fogadó akkor nyer, ha a fogadási ajánlatban feltüntetett első 13 mérkőzés lehetséges kimeneteleiből ugyanazon tipposzlopban legalább 10-et eltalál. 13+1 találatot akkor ér el a fogadó, ha mind a 13 főmérkőzés kimenetelére helyesen tippelt, és eltalálta a 14., azaz a +1 mérkőzés eredményét is.
A fogadó a véletlenre is bízhatja a mérkőzések kimenetelének megtippelését, vagyis kérhet “gépi játék”-ot.

Fogadási ajánlat
A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.
A hivatalos sportfogadási ajánlat a Sportfogadás c. kiadványban található meg. A fogadási ajánlatról internetes oldalunkon kívül a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, továbbá az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhat.

A mérkőzések eredményeinek megállapítása
Az eredményeket a rendes játékidő (90 perc plusz az ehhez kapcsolódó néhány perc hosszabbítás) alatt elért eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Totó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.

Nyeremények

A Totó fogadásban a nyeremények nagysága attól függ, hogy: hány tipposzlop érkezett be az adott fogadási fordulóra, van-e az előző fogadási fordulóról halmozódó nyeremény, és hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban.

A 13+1 találatot elérő fogadó a 13 találatért járó nyereményt is megkapja.

Halmozódás

Amennyiben az adott fordulóban nincs 13+1 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 13, 12, 11 és 10 találatoké is.

Hogyan kell kitölteni egy fogadószelvényt?
Totót és Góltotót ugyanazzal a szelvénnyel lehet játszani, a szelvény bal oldalán lehet a Totóra tippelni, jobb oldalán pedig a Góltotóra.

NORMÁL fogadás esetén legalább két tipposzlopot kell kitölteni úgy, hogy mindegyik tipposzlopban minden mérkőzés három lehetséges kimenetelének (1, X, 2) valamelyikét kell megjelölni. Egy NORMÁL szelvényen maximum öt Totó alapfogadást lehet feladni.
KOMBINÁCIÓS fogadás esetén az első 13 mérkőzés három lehetséges kimeneteléből (1, X, 2) többet is meg lehet jelölni, de legalább két mérkőzésre két, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni. A 13+1. mérkőzésre csak 1 tipp adható.

Kimenetelek:
1 – Hazai (az első helyen megjelölt) csapat nyer
x – Döntetlennel ér véget a találkozó
2 – Vendég (a második helyen megjelölt) csapat nyer
Mennyibe kerül egy Totó fogadás?
Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft x a kitöltött tipposzlopok száma.
A minimális részvételi díj NORMÁL fogadás esetén 140 Ft, KOMBINÁCIÓS fogadás esetén 210 Ft.

Mikor és hol lehet játszani?
A fogadási forduló kezdő és befejező időpontja közötti időszakban, melyet a fogadási ajánlattal együtt teszik közzé.

Bármely online terminállal rendelkező értékesítőhelyen – az értékesítőhely nyitvatartási ideje alatt -, interneten, SMS-ben.

Ha a fentiekben bármilyen okból (pl. ünnepek, rendszer-karbantartás stb.) változás történne, azt közzétesszük.

Hol találja meg az eredményeket?
Internetes oldalunkon kívül a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken kihelyezett hirdetményeken, az mtv teletext 872. oldalán, továbbá megjelenik néhány országos napilapban, illetve a Sportfogadás és a SzerencseMix újságban is.
Nyerési esélyek
13+1 találat 1 : 4 782 969
13 találat 1 : 1 594 323
12 találat 1 : 61 320
11 találat 1 : 5 110
10 találat 1 : 697

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
13+1 találat 37 %
13 találat 16 %
12 találat 12 %
11 találat 12 %
10 találat 23 %

Aktuális totó meccsek

Totó eredmények
Totó nyeremények
Totó meccsek

The post Totó eredmények, totó meccsek appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Reserved üzletek Magyarországon – íme a lista

Raffaello nyereményjáték 2022 – nyerj egzotikus utazást: a játék július 31-ig tart!