in

Góltotó kitöltése – így játssz!

Góltotó kitöltése – így játssz!

A Góltotóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül, 6 mérkőzés pontos végeredményét (gólok száma csapatonként) kell megtippelned. A Góltotó csak kombinációs fogadási módban játszható, ami azt jelenti, hogy legalább 1 csapat góljainak számára legalább 2 tippet kell megjelölnöd.

A kiválasztott meccseknél azt kell megtippelni, hogy hány gólt lő a hazai és a vendégcsapat (0, 1, 2, +).

  • 0 – az adott csapat nem szerez gólt
  • 1 – az adott csapat 1 gólt szerez
  • 2 – az adott csapat 2 gólt szerez
  • + – az adott csapat 2-nél több gólt szerez

Akkor nyersz, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalálsz. Egy mérkőzésre leadott tipp akkor találat, ha mindkét csapat által szerzett gólok számát helyesen tippelted meg.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzések eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet ás véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk.

Internetes fogadás-összeállítás

Az internetes fogadás mellett lehetőséged van arra is, hogy a szelvényedet interneten állítsd össze, és egy általad kiválasztott lottózóban küldd játékba. Ez a játékmód melyet internetes fogadás-összeállításnak nevezünk, jelenleg Totó és Góltotó játékunknál elérhető.

A fogadás-összeállítás menete a következő:

  1. Nyisd meg a Szerencsejáték Zrt. weboldalát, majd kattints a Totó vagy Góltotó játékra.
  2. A megjelenő fogadási ajánlat alapján, az események megfelelő kimenetelét kijelölve állítsd össze a megjátszani kívánt fogadást.
  3. A Megjátszom a lottózóban gombra kattintva megjelenik az összeállított fogadás szelvény azonosító száma, mely az ablak bezárását követően a Megtekintem az azonosítóm gombra kattintva később újra megtekinthető.
  4. A szelvény azonosítóra hivatkozva fogadásod két órán belül bármelyik üzletünkben kifizetheted.

A szelvény azonosító szám 2 órán belül használható fel fogadásra, utána lejár.

Fogadási ajánlat

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Góltotó játék aloldalán és a Sportfogadás c. kiadványban található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.

The post Góltotó kitöltése – így játssz! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Tippmix szelvény ellenőrzése – infok, letöltés

JOY napok 2022 július – infok itt