in

Zsigmondy kártya 2023 – ára, infok, kiváltás

Zsigmondy kártya 2023 – ára, infok, kiváltás.

A Zsigmondy Klubkártya kiváltásával a tulajdonosa egy évre jelentős kedvezményre tesz szert a Széchenyi, Gellért és Rudas fürdőkbe.

A klubtagok napi egy alkalommal akár 4 órán keresztül, élvezhetik a fürdők által nyújtott fürdőszolgáltatásokat, alkalmanként mindössze 3500 Ft-ért.

A kártya nyújtotta kedvezményeket, kizárólag a kártya tulajdonosa veheti igénybe.
ZSIGMONDY KLUBKÁRTYA FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A klubkártya megvásárlásával a klubtagok 4 órás, szekrényes napi fürdőbelépőt válthatnak a Széchenyi, Gellért és Rudas fürdőbe kedvezményes 3.500 Ft áron. A fényképes klubkártyával a kártya érvényességének időtartama alatt naponta 1 alkalommal vehetik igénybe a Széchenyi, Gellért vagy a Rudas Gyógyfürdőt, a kedvezményes belépővel a fürdőben legfeljebb 4 órát tartózkodhatnak.

A kártyát Zsigmondy Vilmosról, korának nagyhírű bányamérnökéről neveztük el, aki előzetes tanulmányozás után arra a következtetésre jutott, hogy Pest városában egy artézi kút fúrása sikerrel legvalószínűbben a Városligetben valósítható meg. Siker esetén a feltörő víz nem csak a vezetékes vízhálózat ellátására és locsolásra, hanem a városligeti tó feltöltésére és fürdő létesítésére is használható lehet. Az elképzelést Pest város közgyűlése 1868. március 4-én elfogadta. A kút fúrásának helyéül a Városligetet jelölték ki (a mai Hősök terén, Árpád fejedelem lovas szobra előtti részen). A kút fúrása 1868 novemberében kezdődött el és 1878 januárjában fejeződött be, a fürdő pedig 1913. június 13-án nyitotta meg kapuit a fürdőzni vágyók részére.

Használati feltételek:

  • A kártya érvényességének időtartama alatt naponta 1 alkalommal veheti igénybe a Széchenyi, Gellért vagy a Rudas Gyógyfürdőt. A kedvezményes napi, szekrényes belépővel a fürdőben 4 órát tartózkodhat. A kártya által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kártyával vásárolt belépőhöz kabinjegy vásárolható teljes áron.
  • Jogosulatlan felhasználás, illetve visszaélés esetén a kártya letiltásra kerül. A letiltott Klubkártya tulajdonosa a visszaéléstől számított 365 napig nem jogosult újabb Klubkártya igénylésére.
  • A kártya vagy óra elvesztése esetén a pótlásra vonatkozó igénybejelentést az ügyfélszolgálaton (1146 Budapest, Állatkerti körút 9-11., bejárat a Kós Károly sétány felől) kell megtenni személyesen. Ügyintézési díj: 5.000 Ft. Bűncselekmény gyanúja esetén rendőrségi jegyzőkönyv bemutatása mellett a pótlás térítésmentes.
  • Amennyiben a vendég a fürdőben 4 órán túl tartózkodik, túlfürdési díjat köteles fizetni. A túlfürdési díj mértéke a kedvezményes jegyár, illetve a teljes árú, hétvégi jegyár közötti különbség. Kilépés után lehetőséget biztosítunk a pénztárban a bent töltött idő lekérdezésére.
  • Amennyiben a kártyán lévő fénykép alapján a vendég személyazonossága nem beazonosítható, úgy a pénztáros jogosult a vendégtől azonosításra alkalmas iratot elkérni.
  • A kártya igénylője egyidejűleg 1 db kártyával rendelkezhet. A fényképes klubkártya nem átruházható, kizárólag a klubkártya igénylője használhatja.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. fenntartja a jogát, hogy az igénybe vétel időpontját meghatározhatja vagy korlátozhatja, melyről a kártyatulajdonosokat annak bevezetése előtt egy héttel köteles tájékoztatni honlapján, illetve a fürdők pénztáraiban kihelyezett tájékoztatókon.

A klubkártya érvényessége a megvásárlástól számított egy év. A klubkártya érvényességének lejártát követő 60 napon belül az érvényesség meghosszabbítható a Széchenyi, Gellért és Rudas fürdő pénztárában.

A klubkártya ügyintézésének módja:
Az ügyintézés a Budapest Gyógyfürdői Zrt. ügyfélszolgálatán (1146 Budapest, Állatkerti körút 9-11., bejárat a Kós Károly sétány felől) zajlik (Nyitva: H-Sz: 8.30-15.30, Cs: 11.00-17.45, P: 8.30-13.30 óra között. Ebédidő: 12.00-12.30 óra között. 2023. február 22-én 11.00-17.45 óra, 2023. február 23-án 8.30-15.30 óra között. A többi napon az Ügyfélszolgálat nyitvatartása változatlan.). Az igénylőlap kitöltésére lehetőséget biztosítunk ügyfélszolgálatunkon fenti időpontban. Az igénylőlapot 2 példányban kérjük kitölteni. A kártyához szükséges fénykép elkészítésére a helyszínen kerül sor, előre elkészített fényképeket nem tudunk felhasználni. Az ügyintézéshez személyi igazolvány és magyarországi lakóhelyre kiváltott lakcímkártya szükséges.

Az igénylőlap letölthető az alábbi linken is: Igénylőlap pdf formátumban

A kártya díja: 5.000 Ft.

A kártya elkészítésének várható ideje 3 hét.

Bővebb: Zsigmondy kártya 2023

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Spar SZÉP kártya – infok itt!

Zsigmondy Klubkártya 2023 – ára, infok, kiváltás