in

Spar SZÉP kártya – infok itt!

Spar SZÉP kártya – infok itt!

A 237/2023. (VI. 19.) Kormányrendelet értelmében a Széchenyi Pihenőkártya alszámláira utalt összeg a társaságunk által üzemeltetett City SPAR és SPAR szupermarket üzletekben és INTERSPAR áruházakban és a SPAR Online Shopban 2023. augusztus 1. napjától kezdődően december 31. napjáig élelmiszer vásárlására is felhasználható.

Az alábbi korlátozásokat, kérjük, vedd figyelembe:

  • Alkoholtartalmú italok, nem élelmiszer termékek, így egyebek mellett vegyi áru, kozmetikumok, állateledel, hűségakciós termékek, újságok, SPAR ajándékkártya, Máltai adománykártya, mobiltelefon-feltöltőkártya vásárlására nem használható fel.
  • Áruházi vásárlás esetén a Széchenyi Pihenőkártya kizárólag az élelmiszer-jellegű termékek kifizetésére használható. Amennyiben a kosárban van nem élelmiszer-jellegű vagy alkoholtartalmú termék, a kassza jelzi, hogy azok kifizetéséhez más fizetőeszköz használata szükséges.
  • Az OMV töltőállomásokon működő SPAR express üzletekben történő elfogadhatóságról az érintett üzletekben tájékozódhatsz. Az Orlen töltőállomásokon működő DESPAR üzletekben fizetőeszközként a Széchenyi Pihenőkártya nem használható.

A franchise rendszerben üzemeltetett SPAR market és SPAR partner üzletekben történő elfogadhatóságról az alábbi boltlistában, illetve az érintett üzletekben tájékozódhatsz.

Bővebb: Spar SZÉP kártya

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Forma-1 Belga Nagydíj 2023 – tévében, online közvetítés, live stream

Zsigmondy kártya 2023 – ára, infok, kiváltás