in

Zajlik a Mastercard karácsonyi nyereményjátéka

Szeretnéd, ha valaki megfőzné helyetted az ünnepi menüt vagy elintézné az ajándékvásárlást? Csatlakozz a Mastercard programjához, játssz és nyerj egy saját angyalt vagy a napi nyeremények egyikét!

Ha szeretnéd, hogy a Mastercard angyalainak egyike – Pokorny Lia, az ajándékok angyala, vagy Gianni Annoni, az ünnepi finomságok angyala – neked segítsen, a következőket kell tenned!

“1. Regisztrálj a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramba! Ha már regisztrált tag vagy, belépés után jelöld meg, hogy te is részt szeretnél venni a nyereményjátékban!
2. Tölts le legalább egy kedvezményt biztosító kupont az ajánlatok közül! Ezzel máris részt veszel a napi nyeremények sorsolásán. Ha több kupont töltesz le, növeled nyerési esélyeidet.
3. Szeretnél indulni fődíjunkért? Váltsd be partnereinknél a letöltött kupon(oka)t, fizetéskor használd Mastercard vagy Maestro bankkártyádat! A vásárlást igazoló nyugta megfelelő adatait töltsd fel a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram oldalára. (A pontos részleteket is az oldalon olvashatod.)
4. Figyeld posztjainkat, és a weboldalon az eredményhirdetést!” – írják a játék szervezői.

Fontos: A játékon az online történő vásárlásokkal is részt vehetsz! A nyereményjáték ideje alatt egy játékos maximum 1 db. napi nyereményt nyerhetsz.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A LIDL közleménye – ezt a terméket már nem értékesítik

SPAR nyereményjáték: Játssz a 25 álomnyereményért