in

Újdonság a Rossmannban a Magyar Posta jóvoltából

A gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében csekkbefizető automatákat állítanak üzembe 25 drogériában.

A Magyar Posta célja, hogy klasszikus termékeit – így a csekket is – a kor követelményeinek és az ügyféligényeknek megfelelően modernizálja. Ennek jegyében az elmúlt másfél évben számos újítást vezetett be. A folyamat következő lépése, hogy a Rossmann-nal együttműködve 25 drogériába csekkbefizető automatákat telepít, így az ügyfelek még több helyszínen és tágabb időintervallumban tudják elérni a csekkbefizetési szolgáltatást.

A drogéria az elmúlt években számos innovatív szolgáltatást és promóciót biztosított vásárlói számára. A Rossmann bízik abban, hogy a csekkbefizető automatákkal tovább bővíti azon szolgáltatásai körét, mellyel vásárlói kényelmét és elégedettségét szolgálja.

Az automatán keresztül egy fizetési művelettel 290.000 forint értékben maximum öt csekk adható fel. A tranzakciót követően az adatok – ugyanúgy, mint a postán befizetett csekkek esetében – a Magyar Posta Elszámoló Központjába kerülnek, majd a befizetett összeg fehér csekk esetén közvetlenül a számlakibocsátóhoz, sárga csekk esetén a számlakibocsátó számlavezető pénzintézetéhez.

A telepítés folyamatos, várhatóan szeptember végére már mind a 25 kijelölt üzletben működnek az automaták.

A Magyar Posta tárgyalásokat folytat más kiskereskedelmi hálózattal is csekkbefizető automaták kihelyezésére. A kiskereskedelmi hálózatokban elhelyezett csekkbefizető automatáknál is használható a Posta Hűségkártya.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Délután közölték a rossz hírt – ennyivel emelkedik a benzin ára

A Samsung közleményt adott ki – ezt a terméket visszahívták