in

A Samsung közleményt adott ki – ezt a terméket visszahívták

Információk a Samsung Galaxy Note7 termékvisszahívással kapcsolatban.

A Samsung honlapján tájékoztatást tett közzé a Galaxy Note7 készülékekkel kapcsolatban felmerült problémát érintően. A napokban a termékkel kapcsolatos esetekre vonatkozóan alapos vizsgálatot folytattak, amely során akkumulátort érintő hibát tártak fel. Világszerte csupán kisszámú ilyen esetről szereztek tudomást. Beszállítóikkal közösen jelenleg is alapos vizsgálatot folytatnak, hogy azonosítsák a piacon lévő, érintett akkumulátorok körét. Mivel a felhasználóink biztonsága a legfontosabb, ezért a vizsgálat lezárultáig leállították a Galaxy Note7 értékesítését, és elkezdték a termékek önkéntes visszahívását.

Azoknak a vásárlóknak, akik már kézhez kapták a Galaxy Note7-et, kicserélik a készülékét a következő hetekben. Addig is kérik, hogy kapcsolják ki Note7 okostelefonjukat, és SIM-kártyájukat helyezzék vissza régi mobiltelefonjukba.

Gyors cserén dolgoznak

Partnereikkel szoros együttműködésben azon dolgoznak, hogy a készülékek cseréje a lehető leggyorsabban megtörténhessen.

Szeptember 19-től a Galaxy Note7 telefont új Galaxy Note7 készülékre cserélik. MInden érintett ügyféllel közvetlenül, vagy hivatalos partnereiken keresztül napokon belül felveszik a kapcsolatot. Ha ideiglenes cserekészülékre van szükség, ennek részleteit a kapcsolatfelvételkor készséggel egyeztetik.

Az ügyfeleknek lehetősége van Galaxy Note7 készülékét a vásárlás helyszínén, illetve a Samsung hivatalos partnereinél Galaxy S7 vagy S7edge okostelefonra lecserélni. Az árkülönbözetet természetesen a Samsung meg fogja téríteni.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésére a Samsung ügyfélszolgálatának ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számán.

Bővebb itt

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Újdonság a Rossmannban a Magyar Posta jóvoltából

Íme Csepregi Éva finom előétele – recept