in

Tiszta otthon, tiszta bolygó: hatékony tisztítószerek, amik óvják a környezetet is

A környezetvédelem fontosságát egyre többen felismerik. A mindennapokban használt termékek választásával te is aktívan tehetsz a környezetünk megóvásáért. Válassz környezetbarát tisztítószereket, hogy tisztán tarthasd az otthonodat és védhesd a bolygónkat.

Általánosságban a környezetbarát tisztítószerekről

 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél kapható környezetbarát tisztítószerek hatékonysága változatlan, miközben jelentősen kisebb az ökológiai lábnyomuk. Ezen termékek biológiailag lebomló összetevőivel ellentétben a hagyományos tisztítószerek gyakran olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, melyek károsak lehetnek az emberi egészségre és a környezetre is.

 

Frosch és Biopuro tisztítószerek

 

A Frosch márkájú tisztítószerek Németországból származnak. A cégcsoport már évtizedek óta elkötelezett a környezetvédelem mellett, termékeik biológiailag lebomló, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmazó anyagokból készülnek.

 

A Frosch mosogatószerek, mosóporok és tisztítószerek újrahasznosított műanyag flakonokban kerülnek a boltok polcaira.

 

A Biopuro egy biotanúsított, növényi alapanyagokból készülő olasz tisztítószer márka. A termékeik nemcsak hatékonyak, de kímélik a környezetet is. A Biopuro ablakmosók, vízkő- és zsíroldók és mosószerek mindegyike újrahasznosítható bio-műanyag palackokban kapható.

 

A környezetbarát tanúsítványok fontossága

 

A környezetbarát tisztítószerek közül sok rendelkezik EU Ecolabel vagy AIAB tanúsítvánnyal. Ezek garantálják, hogy a termékek megfelelnek az EU szigorú környezetvédelmi és egészségügyi követelményeinek.

 

Az EU Ecolabel bizonyítja, hogy a termékek gyártása során a lehető legkevesebb energia és víz került felhasználásra, valamit csökkentették a környezetre gyakorolt negatív hatásokat is.

 

Emellett az AIAB tanúsítvány biztosítja, hogy a termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő tisztítószert?

 

  1. Mielőtt vásárolsz, olvasd el az összetevőket. Győződj meg róla, hogy a termék biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz.
  2. Keress nemzetközi környezetvédelmi tanúsítványokat a terméken vagy a csomagolásán. Az EU Ecolabel és AIAB minősítések biztosítják, hogy a termék környezetbarát.
  3. Újrahasznosítható csomagolású terméket válassz, ilyenek azok a tisztítószerek, amelyek újrahasznosított vagy bio-műanyag palackokban kaphatók.

 

A környezetbarát tisztítószerek használatával egyszerre óvhatod a bolygót és tarthatod tisztán az otthonodat. Így biztos lehetsz benne, hogy a tisztaság nem megy a környezet rovására.

 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínálatában megtalálod a Frosch és Biopuro környezetbarát tisztítószereit is, amelyek amellett, hogy hatékonyak, kíméletesek a környezethez is.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Miért érdemes felöltöztetni a lakás falait lambériával?

Mi a célja az energetikai tanúsítványnak, és milyen fontos változások léptek életbe 2023 novemberétől?