in

Miért érdemes felöltöztetni a lakás falait lambériával?

Lambériát általában az esztétikai értéke és az elfedő funkciója miatt szokás használni. Ma már rengeteg megoldás közül lehet válogatni, amelyek egytől egyig megfelelnek a célnak. A vásárlás során azonban több szempontot is figyelembe kell venni, hogy a végeredmény több mint tökéletes legyen számunkra.

Milyen előnyei vannak a lambériának?

 

A Káplár fatelep lambériáinak kínálatában is több olyan terméket találhatunk, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik a saját kategóriájukban. Az egyik leggyakoribb alapanyag a lucfenyő, amivel igazán látványos felületeket lehet létrehozni. 

 

Emellett a borovifenyőről sem szabad megfeledkezni, ami szintén közkedvelt megoldásnak számít. A lambéria azért is előnyös, mert a lefedett falfelületeket viszonylag ritkán kell takarítani a későbbiekben. A lakkozott felületekről egyszerűen, gyorsan el lehet távolítani a szennyeződéseket. 

 

Extra réteget képez a fal és a szoba levegője között, még a szigetelési tulajdonságokat is pozitív irányba befolyásolja. A lambériához használt alapanyagokat szárítással kezelik, így még a kártevőktől sem kell tartani. Kiváló minőségű és hosszú távon használható elemeket fogunk kapni, amelyek tökéletes látványt és maximális funkcionalitást fognak otthonunkban nyújtani. 

 

Egyszerűen beszerezhetünk “A” és “B” minőségű, német és svéd importból származó kiváló lambériákat, amelyeket kül- és beltéren egyaránt használhatunk. Különböző méretekben érhetőek el, hogy minden igényhez megtaláljuk a megfelelőt.

 

A világos, könnyű lambériák közé tartoznak a lucfenyőből készült darabok, amelyeket felszerelni is egyszerű. A borovifenyőt elsősorban beltéri felhasználásra ajánlott kiválasztani.

 

Fontos az alapanyagok minősége

 

Természetesen lucfenyő és borovifenyő mellett más alapanyagból készült lambériákat is találhatunk a piacon, de a hátrányokkal is jobb, ha tisztában vagyunk, mielőtt leadjuk a rendelést. 

 

A gyengébb minőségű anyagok élettartama ugyanis sokkal rövidebb lehet. Idővel az esztétikai értékükből is veszítenek, könnyedén meglátszik rajtuk az idő vasfoga, a szennyeződések. Kültéri használat esetén pedig nem biztos, hogy kellően ellenállnak az időjárási tényezőkkel szemben.

 

A legjobb, ha biztosra megyünk és a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagok közül választjuk ki a tökéletes lambériát.

 

A felszerelés és a kezelés

 

A lambéria felszereléséhez minden szükséges kiegészítőt, csavart megkapunk a csomagban. A rögzítés egyszerűen, otthon házilag is megoldható, nem feltétlenül van szükség szakember segítségére. 

 

Plusz védőréteget azért érdemes felvinni a felületre, hogy hosszú távon is védve legyen kültéri használat esetén az időjárással szemben, valamint az esztétikai előnyét is megtartsa. Ajánlott rendszeresen tisztítani, ami szintén egy pár perces művelet mindössze. A lambéria tökéletes kiegészítő minden otthonba, lakásba.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

3+1 ok, amiért egy gravírozott tárgy tökéletes ajándék

Tiszta otthon, tiszta bolygó: hatékony tisztítószerek, amik óvják a környezetet is