in

Teletál étlap – mutatjuk a kínálatot!

Teletál étlap – mutatjuk a kínálatot!

Teletál – étlap

“A Teletál Ételfutár Kft.-t magyar tulajdonú vállalatként alapítottuk 2001-ben. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően, mára Magyarország teljes területére vállalunk étel kiszállítást Dunakeszi központunkból, ahol a közel 300 fős konyhánk, illetve saját pékségünk működik.

Cégünk magyaros, illetve speciális, fitness és Update1-s ételek elkészítésével és a megrendelőkhöz történő – országos szintű – kiszállításával foglalkozik, amelyeket partnereink a hetente megújuló étlapunkból (online és nyomtatott formátum) választhatnak ki.

Elkötelezettek vagyunk legfontosabb alapértékeink folyamatos biztosítása mellett így ételeinket, menüinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük, széles választékot nyújtva, magas higiéniai színvonalon és piacképes áron kínáljuk.

A hatályos előírásoknak megfelelően elkészült ételeket, a Teletál ételfutárnál rendszeresített egyszer használatos, visszazárható dobozban, futár kollégáink – munkanapokon 13 óráig – hűtve szállítanak ki a partnereinkhez.

A feltüntetett ár magába foglalja a kiszállítási és csomagolási költséget és tartalmazza az ÁFA-t is. A szavatosságot és az ételek minőségét, fogyaszthatóságát a doboztetőn feltüntetett dátumnak megfelelően garantáljuk.

Büszkén tartjuk magunkat Benke László – “Laci bácsi” mesterszakács méltán ismert és elismert szakmaiságához. Útmutatásai alapján is dolgozó, magasan képzett szakácsaink tudása, több éves tapasztalata garancia arra, hogy éttermi színvonalú ételeket készítünk, s szállítunk megrendelőinknek nap, mint nap.

Kínálatunk kialakításánál a megújulás, az állandóság és a megrendelői igények kapják a fő hangsúlyt, így a hagyományos konyha kedvelői mellett speciális táplálkozási szokású megrendelőinknek is igyekszünk választékos alternatívákat nyújtani.

Hűséges megrendelőinknek köszönjük a folyamatos, támogató kapcsolatot; leendő ügyfeleinknek pedig számítunk megtisztelő bizalmára.”

Teletál – étlap

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

McDonald’s pohár akció – íme a részletek!

OMV nyereményjáték 2023 – tankolj és nyerj! A játék augusztus 31-ig tart!