in

McDonald’s pohár akció – íme a részletek!

McDonald’s pohár akció – íme a részletek!

McDonald’s pohár 2023 akció

Ajándék Coca-Cola® pohár minden McMenü® Pluszhoz!

Kedvenc színes poharaid idén is várnak a Mekiben!

Csapj le rájuk, és töltsd tele őket élményekkel!

*Az ajánlat 2023. július 17-től a készlet erejéig érhető el. Az ajánlat házhozszállítási szolgáltatással nem rendelhető, és a Budapest Parkban lévő étteremben nem elérhető. Az aktuálisan elérhető poharakról érdeklődj az étteremben.

Bővebb – McDonald’s pohár 2023.

Begurult hozzánk az új pohárkollekció!
A sárga az öröm, a zöld a természet, a lila a luxus, a szürke pedig a bölcsesség színe. És az új mekis poharaidé! Hiszen idén is minden McMenü® Pluszhoz ajándék CocaCola üvegpoharat adunk. Tudjuk, nem egyszerű eldönteni, hogy melyik színt válaszd. Úgyhogy szerezd meg inkább a kollekció összes darabját, amikből nemcsak inni jó, de gyönyörködni is lehet a sokszínűségükben!” – kezdte a McDonald’s.

Hozzátették: “Az ajánlat a magyarországi McDonald’s éttermekben érvényes. Az ajánlat a McReggeli®-t árusító éttermekben 10:30-tól érvényes, házhozszállítási szolgáltatással nem elérhető. BigMac McMenü Plusz és McChicken McMenü Plusz vásárlása esetén az ajánlat 10:30 előtt is érvényes. Az ajánlat 2021. 07. 13-tól a készletek erejéig érvényes. Az aktuálisan elérhető poharakról érdeklődj az éttermekben.”

Bővebb – McDonald’s pohár akció.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Magyar Posta nyomkövetés ügyfélszolgálat – infok itt

Teletál étlap – mutatjuk a kínálatot!