Auchan legújabb akciós újság

Tájékoztatót adott ki az Auchan – Íme a közlemény

Hirdetés

Mutatjuk az Auchan március 17-én kiadott tájékoztatóját.

“Kedves Vásárlóink!

Az elkövetkező időszakban különösen fontos az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjai, az ALDI, az AUCHAN, a dm, a LIDL, a METRO, a MEDIA MARKT, a MOL, az OBI, a PENNY MARKET, a PRAKTIKER, a ROSSMANN, a SPAR, a TESCO számára, hogy közösen, összetartva tegyünk mindenki egészségéért és biztonságáért, a Vásárlóinkért és Munkatársainkért is, a pult, a pénztár mindkét oldalán.

Ezért az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.
Kérjük, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében lévő fiatalabb generáció segítségére.

Javasoljuk továbbá, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt.

Javasoljuk azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Az elmúlt időszakban felfutott vásárlások nyomán előfordulhat, hogy egyes áruházakban egyes árucikkek átmenetileg nincsenek kint a polcokon. Ezek pótlása érdekében minden intézkedést megteszünk, ugyanakkor kérjük elfogadni, hogy az áruutánpótlás egyes esetekben időigényes is lehet.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!”

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat