in

Szeretsz játszani?

És tudsz is? Hangzik a híres Fodor Ákos-sor. Mert bár gyermekként mindenki előszeretettel töltötte az ideje jelentős részét önfeledt játékkal, ez felnőttkorra a legtöbb esetben bizony merőben más lett. Sajnos a felnőttek java része egyfolytában halálosan komolyan veszi magát, ami pedig minden móka, önfeledt kacagás és felhőtlen élmény ellensége.

 

Éppen ezért érdemes akár tudatosan is odafigyelni arra, hogy visszacsempésszed a játékot az életedbe. Persze klassz dolog a barátaiddal vagy a családoddal társasozni, de azért a pajkos élményeket se hagyd ki! Mutatjuk, hogy mire is gondoltunk!

Játék a hálószobában!

 

Amikor valakinek a szex szót mondod, nem az első szavak között fog eszébe jutni az, hogy játék. Ezt a témát ugyanis mindenki extrém komolysággal közelíti meg, holott talán itt lehet a legkacérabb, legjátékosabb egy-egy szereplő. Szerencsére a Vágyaim.hu pajzán és ötletes társasjátékait egyre több pár fedezi fel magának. Hogy miért is?

 

Többek között azért, mert akár frissen jöttetek össze, akár régóta együtt vagytok, csak profitálni tudtok ezekből a 18+-os játékokból. Ha még nem ismeritek eléggé egymást, akkor kiváló mankó lesz az ismerkedés során, ha pedig már mindent rutinból csináltok, nagyszerűen kimozdít a komfortzónátokból.

 

Talán a legnépszerűbb játék a felnőttek körében a társas, ahol egész egyszerű játékoktól a bonyolultig megtalálhatsz mindent. Sőt, ha nagyon nem szeretnél lacafacázni, akkor elég csak a szerencsére bízni magatokat, és dobjátok ki egy kockával, aznap milyen pózban szereztek egymásnak örömet.

 

Nincs még vége!

 

Tévedés lenne azt gondolni, hogy ezzel véget is ért a játékszerek kínálata. Ugyanis a felnőttek is brillíroznak a szerepjátékokban, amelyekhez mindenféle jelmezt és eszközt megtalálsz a Vágyaim.hu webáruházában.

 

Régóta álmodozol arról, hogy a párod lesz az orvos, te pedig a beteg? Esetleg hívni kell a szerelőt? Vagy már megint korrepetálni kell a rosszul tanuló diákot? Milliónyi lehetőség rejlik ezekben a játékokban is, ahol teljesen új szerepben élhetitek ki a vágyaitokat.

 

Ám nem muszáj nagyban gondolkodni, sokszor épp elég az, ha egy paskolóval kezditek az együttlétet, vagy épp a szembekötözés is igencsak izgató lehet!

 

A változatosság gyönyörködtet!

 

Talán csak az első alkalmakat nehéz beindítani, amikor mindkét fél jellemzően egy kicsit feszeng, hiszen könnyen lehet, hogy most játszanak életükben először ilyen játékot, vagy most bújnak legelső alkalommal jelmezbe, esetleg még soha nem használtak szexuális segédeszközöket.

 

Ha azonban a kezdeti nehézségeken átlendültök, akkor minden esélyetek megvan arra, hogy igazán fantáziadús, élénk és igazán pajkos szexuális életetek legyen. Ez pedig ugyebár, tudjuk, hogy elengedhetetlen a boldog élethez, szóval hajrá, tessék játszani, élvezkedni kedvetekre, hogy aztán még jobban érezzétek magatokat a bőrötökben.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

SUPERZ Parfümminta online rendelés – adunk 5 tippet!

Csak semmi kapkodás!