in

Csak semmi kapkodás!

Hol vannak azok az idők, amikor mindenki ráérősen végezte a dolgát? Amikor nem kellett sietni, rohanni, nem ért minket ezer impulzus, és így nem is fáradtunk el annyira a nap végére. Méghozzá olyannyira nem, hogy maradt még energiánk arra is, amire amúgy már alig-alig.

 

Biztosan te magad is voltál már olyan helyzetben, hogy egy-egy nehezebb nap után csak annyi volt a szíved vágya, hogy bedőlj a kényelmes, puha ágyadba, eszedbe sem jutott, hogy ott mást is lehet kezdeni. 

Ma már komplett mozgalmak épülnek a lassú életmódra, a mindfulnessre, avagy a tudatos jelenlétre, és ez alól nem képez kivételt a szexuális élet sem.

 

Add meg a módját!

 

Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy bizonyos dolgoknak igenis add meg a módját, ne siesd el. Ilyen az étkezés többek között, no meg persze a szex is, amelyet a SZEXSHOP.hu szexjátékszereivel lassabbá, mélyebbé, élvezetesebbé és intenzívebbé fogsz tudni varázsolni.

 

Sajnos egyre több kapcsolat megy rá a rohanó életmódra és arra, hogy a párok már azzal sem tisztelik meg egymást és egyben önmagukat, hogy megfelelő előjáték előzze meg az együttléteket.

 

Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy mindig, minden egyes alkalommal a végtelenségig kell elhúzni a bemelegítést, de hogy segít nektek egymásra hangolódni, az vitathatatlan.

 

Ha pedig még egy-két segédeszközt is bevonsz, akkor pedig egyenesen szórakoztató és különleges élményben lehet részetek.

 

Milyen játékszereket használj?

 

Most biztosan azon töröd a fejedet, hogy mit lenne érdemes kipróbálni. Megspóroltuk neked a nyomozást, és mutatjuk is a legnépszerűbb, előjáték során használt szexuális segédeszközöket.

 

  • A szemmaszk és a tollcirogató akár együtt is használható, és az, hogy ki vagy “szolgáltatva” a partnered kényének-kedvének, tovább fűszerezi az estét. Rengetegféle játék épülhet arra, hogy nem látod, mi fog történni veled.
  • Az ehető szexlap meglehetősen kuriózumnak minősül, ám roppant hasznos, ha a kedvesednek az íze esetleg nem annyira vonzó a számodra. Sőt, a mentolos hatás átragad az orálisan kényeztetett részekre, ezzel is fokozva az izgalmakat.
  • Ugye, mondani sem kell, hogy a masszírozó vibrátornak is ott a helye az éjjeliszekrényedben? Akár kedveskedésként, akár előjáték eszközeként vetnétek be, mindkét célra tökéletes lesz!

 

Amint láthatod, bőven akad lehetőség arra, hogy már a nulladik perctől kiélvezzétek egymás társaságát, csupán részetekről kell igény és hajlandóság ezek beszerzésére és használatára.

 

Fő a változatosság!

 

Végezetül fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem minden együttlétet kell, hogy megelőzzön a hosszas előjáték. Akad, amikor mindkét fél egy gyorsan lezavart numerára vágyik.

 

A lényeg, hogy mindegyik változatra bőségesen legyen példa, hiszen ennek köszönhetően lesz majd a páros mindkét tagja kielégült és boldog.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Szeretsz játszani?

OTP gépkocsinyeremény betétkönyv sorsolás 2024. február – nyertesek névsora