in

Rentalcars.com ajánlat – nagyszerű árak, ha autót bérelnél

Hirdetés

Világszerte több, mint 169 országban több, mint 40 nyelven intézve az autóbérléseket, a Rentalcars.com egyike a világ vezető autóbérlő cégeinek. A legnagyobb szolgáltatókkal együttműködve, minden járműre nagyszerű árakat ajánlunk, legyen az luxusautó, kisbusz, vagy automata váltós jármű.

“A Rentalcars.com a világ legnagyobb online autóbérlési platformja, és világszerte 47 569 helyszínen évente 7,1 millió autóbérlést szervezünk. 162 országból származó ügyfeleink révén rendkívül kiterjedt felhasználói körrel rendelkezünk, akiket 40 nyelven elérhető, többféle pénznemben működő weboldalunkkal támogatunk. Minden ügyfelünk számára elérhető többnyelvű ügyfélszolgálatunk emailen és telefonon keresztül is.” – áll a Rentalcars bemutatkozásában.

“A Rentalcars.com minden főbb autókölcsönző vállalattal kapcsolatban áll és üzletel. Folyamatosan ellenőrzi, hogy mely helyi szolgáltató ajánlja az Ön által megadott időpontban a legalacsonyabb árat a kiválasztott gépjármű kölcsönzéséért, miközben biztosítja, hogy mindenki, akivel üzletet köt a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa Önnek. Mindezeket nem érhettük volna el, ha nem maradunk hűek a Rentalcars.com megalapításkor megfogalmazott értékeinkhez, irányelveinkhez.” – tették hozzá

“Célunk, hogy vásárlóink a lehető legalacsonyabb áron vehessenek igénybe autókölcsönzési szolgáltatást világszerte, így jelentős időt spóroljanak meg azzal, hogy csak egy céggel tartják a kapcsolatot, ugyanakkor biztosak lehessenek benne, hogy kiváló minőséget és szolgáltatást kapnak pénzükért cserébe.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Ön a hét bármely napján elérheti többnyelvű ügyfélszolgálatunkat ingyenes telefonszámon akárhol is van a világban. Önnek nem kell hitelkártya-használati és egyéb szolgáltatási díjat fizetnie a fizetendő összegen felül illetve sok más nagy utazási társasággal ellentétben nem számolunk fel foglalás módosítási díjat sem.” – közölta Rentalcars.

Szólj hozzá!
>

Egyedülálló! Itt az ingyenes parfüm tanácsadás

Tesco Szupermarket legújabb akciós újság – íme a március 2-től 8-ig érvényes ajánlatok