in

Egyedülálló! Itt az ingyenes parfüm tanácsadás

A parfümpláza tanácsadója segít megtalálni a tökéletes parfümöt.

Egy emberről a megjelenésén, stílusán, öltözékén, sminkén kívül a legtöbbet az illata árul el róla, ha jól választjuk a parfümünket pozitív hatással lehetünk a környezetünkben lévő emberekre, viszont, ha a kiválasztott illat nem tükrözi személyiségünket, könnyen az ellenkező hatást válthatjuk ki.

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy megszagolt egy-egy illatot az üvegen keresztül, melynek nagyon finom illata volt, ám amikor már magára fújta nem tetszett az összhatás. Minden embernek más a bőrtípusa és minden illat különbözőképpen reagál az embereken, sokaknak nehézséget okoz kiválasztani a számára legmegfelelőbb illatot, mi ebben szeretnénk a segítségükre lenni.

A parfümpláza honlapon egyedülálló módon nyújtanak parfümtanácsadást, ahol szakértőnk- aki több éves szakmai múltra tekint vissza, nyújt segítséget a tökéletes parfüm kiválasztásában. Ha valaki nem biztos abban, hogy melyik illat illik hozzá a legjobban, mely parfümök azok, melyek pozitív hatást válthatnak ki másokból, vagy egyszerűen csak szeretteit, barátait szeretné megajándékozni, de nem biztos a választásban, keresse a parfümpláza tanácsadóját.

A parfümpláza szakértője megfigyeli a külső adottságait, milyen a szem-hajszíne, bőre, majd megkérdezi melyik a kedvenc virágja, évszaka, melyek azok az illatok, amiket szeret, melyek azok amiket nem szeret, majd kitérnek az illető személyiségére is.

Miután parfümpláza szaktanácsadó választ kapott ezekre a kérdésekre, összeállít Önnek egy parfüm gardróbot, melyben minden napszakra illetve alkalomra talál egy-egy illatot, melyek a legjobban kihangsúlyozzák a személyiségét.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!

Auchan legújabb akciós újság – íme a február 23-tól március elsejéig érvényes ajánlatok

Rentalcars.com ajánlat – nagyszerű árak, ha autót bérelnél