Praktiker állás: a legújabb Praktiker álláslehetőségek

Hirdetés

A Praktiker rendszeresen közzéteszi legújabb állásajánlatait. Mutatjuk a lehetőségeket.

Szeretnél a Praktikerben dolgozni?

Nézz szét a kínálatban, majd küldd be önéletrajzodat.

Aktuális nyitott pozíciókat az „Állásajánlatok a központban” és az „Állásajánlatok áruházainkban” menüpontokban tekinthetők meg.

A jelentkezés módja

Központi pozíció megpályázása esetén a kiválasztott álláslehetőség megnyitása után a „jelentkezés” gombra kattintva juttathatja el részünkre a kiírásban részletezett pályázati anyagát (szakmai önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványok).

Áruházi pozícióra történő jelentkezés esetén e-mailben, az álláshirdetésben található e-mail címre küldheti el a pályázathoz szükséges dokumentumait.

A kiválasztási folyamat

A kiválasztási folyamat átlagosan 4-6 hetet vesz igénybe, ám bizonyos pozícióknál ettől lehet eltérés tekintettel arra, hogy a jelöltekkel szemben támasztott elvárások, illetve a pályázók száma jelentős különbséget mutathat az egyes állásajánlatok esetében.

A beérkezett pályázatokat folyamatosan figyeljük, értékeljük, majd a továbbjutó jelöltekkel telefonon időpontot egyeztetünk egy személyes bemutatkozásra. Ez általában a jelentkezési határidőt követő 1-2 héten belül megtörténik.

A kiválasztási folyamat jellemzően két – bizonyos pozíciókban három – fordulós. Az egyes fordulók értékelése után az általunk legjobbnak ítélt jelöltekkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot és hívjuk be a következő találkozóra.

Hirdetés

A folyamat utolsó lépéseként a kiválasztott pályázónak ajánlatot tesznek.

 

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat