in , , , ,

Praktiker Black Friday 2017 – akár 60% kedvezmény is lehet

Praktiker legújabb akciós újság
Hirdetés

Praktiker Black Friday 2017 – akár 60% kedvezmény is lehet.

Black Friday (2017. november 24.) – az óriási kedvezmények napja a Praktikerben, íme az áruház tájékoztatója.

“A Black Friday keretében – hasonlóan az Egyesült Államokban már hagyománnyá vált, a Hálaadást követő pénteki leárazásokhoz – 2017. november 24-én hatalmas kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat áruházainkban illetve a webshopunkban. Az áruházainkban a rendes nyitvatartási időben, míg webshopunkban egész nap, azaz 2017. november 24. 0.00-tól 2017. november 24. 23:59 között vásárolhat termékeinkből.

Több, mint 7000 termék kedvezményes áron, a készlet erejéig. A személyenkénti vásárolható mennyiség a szokásos mennyiségben limitált.

Az akcióban több, mint 7000 termékünk közül jelentős kedvezménnyel vásárolhat, az aktuális napi készlet erejéig. A webshopban feltüntetett árak a Black Friday-kedvezményt már tartalmazni fogják. A kedvezmény mértéke termékcsoportonként eltérhet, illetve egyes termékcsoportokat nem érinti a kedvezmény. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbben részesülhessenek az akciós termékekből, csak háztartásban vagy személyes használathoz szokásos mennyiségre vonatkozó megrendeléseket áll módunkban teljesíteni.”

Párhuzamos áruházi és online értékesítés

“A várható magas látogatószám és a készletek folyamatos online és áruházi értékesítése miatt a webshopban látható készletek és a tényleges áruházi készletek eltérhetnek egymástól, így előfordulhat, hogy a webshopban már lefoglalt (felhasználó által véglegesített és általunk visszaigazolt rendelésben szereplő) termék nem áll rendelkezésre (például mert az online vásárlással egyidőben áruházi értékesítés keretében eladásra került a termék utolsó darabja is). Ilyen esetben az akcióban részt vevő termékre vonatkozó megrendelését nem tudjuk teljesíteni, mely körülmény nyilvánvalóvá válását követően rövid időn belül tájékoztatjuk, és a meg nem valósult online vásárlás esetlegesen Ön által már kifizetett ellenértékét visszatérítjük.

Ingyenes házhozszállítás online vásárlás esetén

A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mail-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. A Black Friday keretében online vásárolt (házhoz szállítható) termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz. A termékeket 2 héten belül házhoz szállítjuk.

Ingyenes házhozszállítás áruházainkban

A Black Friday napján vásárolt termékeket az áruház 30 kilométeres körzetében ingyenesen szállítjuk házhoz, azonban a kiszállítás ideje a szokásostól hosszabb lehet.

A módosítás jogát fenntartjuk. A Black Friday egyéb kedvezményekkel nem vonható össze

Hirdetés

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az akciót bármikor felfüggesszük, módosítsuk, meghosszabbítsuk vagy teljesen megszüntessük, mely azonban az ezen döntésünk honlapunkon való közzétételéig lefoglalt termékeket nem érinti. A kedvezmény egyéb kártyás, kuponos kedvezménnyel nem vonható össze.”

Szólj hozzá!
>

Black Friday 2017 – az Euronics is készül

maiUtazás.hu Black Friday – ha szeretsz pihenni, ezt nézd meg