in , , , ,

Black Friday 2017 – az Euronics is készül

Hirdetés

Black Friday 2017 – az Euronics is készül.

Mi a Black Friday?

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon 2013-ban indult

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Az Euronics november 24-én tartja, de már egész héten lesznek kedvezmények

“Black Friday – 2017. November 24! Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk pénteken. De idén egész héten át tartó akciókkal – azaz november 21-27-között – hatalmas, átlagon felüli kedvezményekkel várunk üzleteinkben és webshopunkban. Ezáltal tökéletes alkalom nyílik a karácsonyi ajándékok pénztárcabarát beszerzésére.” – közölte az Euronics.

Hogyan tudsz kedvezményesen vásárolni?

“Üzleteinkben és a weboldalunkon megjelöljük a kedvezményes termékeinket, melyeket ugyan úgy vásárolhatsz meg ahogyan bármilyen más terméket. Nincs szüséged se kuponra, se voucherre, se pontokra.” – közölték.

Hogyan kapod majd meg a termékem?

“Vásárlásod során háromféle átvételi mód közül választhatsz. Webshopban a vásárlás során kérheted átvételre ingyenesen 68 üzletünk bármelyikébe, vagy házhoz szállítást is igénybe vehetsz. Minden 5000 Ft feletti termék vásárlása esetén a házhoz szállítás ingyenes, ha online adod le rendelésed. Már 800 PickPack Ponton átveheted a megrendelt terméked.

Hirdetés

Országszerte már 68 átvételi pontot találhatsz, ahol szakértőink segítségével megnézheted és informálódhatsz a kiválasztott termékedről.

Hamarosan itt a karácsony! Szeretnénk, hogy időben megkapd megvásárolt terméked, ezért kérünk, hogy folyamatosan kísérd figyelemmel az oldalunkon a szállítási információkat.

Black Friday alatt megrendelt termékeket 10 napon belül házhoz szállítjuk, azok a vásárlók pedig, akik inkább a bolti átvételt választják 3 napon belül vehetik majd át csomagjaikat a 68 üzlet bármelyikében.

Figyelem! A megnövekedett forgalom miatt a szállítási idők eltérhetnek a megszokottól, ezért javasoljuk az áruházi átvételt.” – tették hozzá.

Hogyan tudsz fizetni?

Házhoz szállítás esetén a helyszínen készpénzben van lehetőség fizetésre.

Áruházi átvétel esetében készpénzben, bankkártyával, Euronics vásárlási utalvánnyal, Erzsébet Utalvány Plusz kártyával, Edenred Ajándék kártyával, OTP „Cafeteria” kártyával, valamint ezeknek a kombinációjával van lehetőség fizetésre.

Az Euronics Black Friday 2017 ajánlataiért klikk.

Szólj hozzá!

Black Friday a Müllernél – ilyen akcióval készülnek

Praktiker legújabb akciós újság

Praktiker Black Friday 2017 – akár 60% kedvezmény is lehet