in

Praktiker akció – kifutó bútorok! Utolsó darabok

Praktiker akció – kifutó bútorok! Utolsó darabok.

“Kifutótermékeink olyan bútorok, melyek már nem rendelhetőek csak a készlet erejéig kaphatóak. Emiatt érdemes minél előbb megnézni a kínálatot! Lehet, a régen kiszemelt komplett nappali falat most sokkal kedvezőbb áron kaphatod meg!” – közölte a Praktiker hivatalos oldalán.

Praktiker – barkácsolás és lakberendezés kreatívan

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik.

Az első Praktiker áruház még Luxemburgban épült fel 1978-ban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc jött létre, amely kiterjedt Németországra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Romániára, Bulgáriára, Ukrajnára, Albániára és Magyarországra is.

A Praktiker konszern foglalkoztatottainak száma a csúcsidőszakban meghaladta a 20 ezer főt. A gazdasági válság és más tényezők hatására 2013 júliusában, Hamburgban bejelentette a Praktiker, hogy fizetésképtelenné vált.

A konszern egyes leányvállalatait az ezt követő időszakban értékesítették. 19 üzletegységet működtet Magyarországon, összesen több mint ezer embernek ad munkát.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Burger King – pénteken szokatlan ajándékkal lepnek meg, ha…

Szépségbolt akciók – érdemes benézni