in

Burger King – pénteken szokatlan ajándékkal lepnek meg, ha…

Burger King – pénteken szokatlan ajándékkal lepnek meg, ha…

Bevállalod a csípőset? És a pirosat? Gyere április 8-án bármely Burger King étterembe (kivéve Liszt F. repülőtér) tetőtől talpig pirosban és Vörös Bársony tortát adnak ajándékba, ha Angriest WHOPPER® menüt vásárolsz.

Hozzátették: “Az Oktogonon található éttermünkben profi fotósunk vár, hogy azonnal sztárt csináljon belőled! A weboldalon lévő galériában megnézheted és letöltheted a képedet.”

A Burger King vállalatot két korábbi étteremtulajdonos, James McLamore és David Edgerton alapította 1954-ben, a Florida állambeli Miamiban.

Céljukat úgy fogalmazták meg, hogy elfogadható áron, gyorsan és tiszta környezetben szolgálják ki vendégeiket. Gyors növekedés következett, tíz évvel később 8000 embert foglalkoztattak 274 éttermükben.

1975-ben vezették be Drive Thru szolgáltatásukat, vagyis az autóban ülők kiszolgálását. Mára a forgalom 60%-a a kiadóablakoknál bonyolódik, további 18%-ot kérnek a vendégek „elvitelre” (nem helyben fogyasztásra).

A vállalat kevés éttermet üzemeltet közvetlenül, a Burger King egységek többségének üzemeltetési jogát franchise rendszerben alvállalkozók gyakorolják.

Mára a több mint 11 000 étteremben 300 000 alkalmazott szolgál ki 15 millió vendéget nap mint nap. Ausztráliában a lánc Hungry Jack’s néven üzemel.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Intersport akció – íme a tavaszi kuponfüzet

Praktiker akció – kifutó bútorok! Utolsó darabok