in

Penny kártya igénylés – infok itt

Penny kártya igénylés – infok itt.

A Penny Kártya egy kedvezménykártya, amely a Penny Market áruházlánc vásárlói számára nyújt számos előnyt. A kártya birtokában kedvezményesen vásárolhatsz az áruházban, részt vehetsz nyereményjátékokon, és friss híreket és információkat kaphatsz a Penny Marketről.

A Penny Kártyát kétféleképpen igényelheted:

  • Plasztik kártya igénylése

Amennyiben plasztik kártyát szeretnél igényelni, látogass el egy Penny Market áruházba, és kérj egy igénylőlapot a pénztárnál. Az igénylőlapot hiánytalanul és olvashatóan kitöltve add át az eladó-pénztárosnak. Az igénylőlap feldolgozását követően a Penny Kártya 90 napon belül postázásra kerül az igénylőlapon megadott címre.

  • Digitális kártya igénylése

Amennyiben digitális kártyát szeretnél igényelni, látogass el a Penny Market weboldalára, és regisztrálj egy MYPENNY fiókot. A regisztráció során meg kell adnod adataidat, beleértve a nevedet, születési dátumodat, lakcímedet, és email címedet. A regisztrációt követően a Penny Kártyád azonnal aktiválódik, és használhatod az áruházban.

A Penny Kártya előnyei

A Penny Kártyával a következő előnyöket élvezheted:

  • Kedvezményes vásárlás

A Penny Kártyával kedvezményesen vásárolhatsz az áruházban. A kedvezmények mértéke a terméktől és a promóciótól függően változik.

  • Nyereményjátékok

A Penny Kártyával részt vehetsz a Penny Market által szervezett nyereményjátékokon. A nyereményjátékokon értékes nyeremények nyerhetők, például autók, háztartási gépek, és utazási utalványok.

  • Fris hírek és információk

A Penny Kártyával friss híreket és információkat kaphatsz a Penny Marketről. A hírek és információk a Penny Market weboldalon, a Penny Market alkalmazásban, és a Penny Market hírlevélben érhetők el.

A PENNY Kártya egy törzsvásárlói kártya, melyet igényelhetsz a legközelebbi PENNY üzletben, vagy online. Használd a kártyád minden nap, és válogass hetente megújuló, PENNY kártyával olcsóbb termékeink közül, vagy értesülj aktuális kedvezményeinkről első kézből, elektronikus hírlevél formájában. PENNY kártya előnyei

Hogyan tudok PENNY Kártyát igényelni?

A MYPENNY Fiók, azaz a digitális PENNY Kártya pár perc alatt elkészíthető ide kattintva. Amennyiben  plasztik kártyát szeretnél, üzleteinkben a pénztárban van lehetőség PENNY Kártya igénylőlapot kérni.

Az igénylőlapon minden kötelező mezőt ki kell tölteni, csak és kizárólag akkor érvényes az igénylés.

A helyes adatokkal, teljes körűen kitöltött igénylőlapot bármely magyarországi PENNY üzletben le lehet adni. A leadástól számított 90 napon belül az igénylőlapon megadott címre postai úton kerül kiküldésre a kártya. Amennyiben már rendelkezel MYPENNY Fiókkal, plasztik kártya nem igényelhető.

Amennyiben 90 napon belül nem került kiküldésre a plasztik kártya, a következő okok egyike állhat fenn:

  • az igénylőlap hiányosan került kitöltésre (a kötelezően kitöltendő mezők valamelyike nem került kitöltésre) – helyette új, helyesen kitöltött igénylőlap adható le
  • az igénylőlap helytelen adatokkal került kitöltésre (a helytelen cím miatt a küldemény kézbesíthetetlen lehet) – helyette új, helyesen kitöltött igénylőlap adható le
  • az igénylőlap nem olvashatóan került kitöltésre (nem nyomtatott betűvel, vagy piros tollal) – helyette új, megfelelően kitöltött igénylőlap adható le
  •  a vásárló már rendelkezik MYPENNY Fiókkal – ebben az esetben plasztik kártya nem állítható ki

Bővebb: Penny kártya igénylés

Szólj hozzá!

Mi a szabadkai piac címe? Íme a válasz!

Miből készül a Becherovka? Mutatjuk a választ!