in , ,

Ez a Family Frost telefonszáma

Ez a Family Frost telefonszáma.

A Family Frost Magyarország legnagyobb fagyasztott élelmiszereket szállító vállalata. A vállalat országszerte több mint 1000 járművel szállítja házhoz a fagyasztott élelmiszereket. A Family Frost kínálatában megtalálhatóak a fagyasztott zöldségek, gyümölcsök, húsok, halak, pizzák, tészták, és egyéb finomságok.

Mi a teendő egy esetleges termék reklamáció esetén?

Termékreklamáció esetén a bejelentéssel az eladóhoz, a térséget ellátó depóhoz, vagy az info@family-frost.hu központi elérhetőséghez lehet fordulni.

A későbbi csere, illetve kártalanítás végett a bejelentésnek feltétlenül tartalmaznia kell a vásárlás helyét és a bejelentő nevét. A pontos kivizsgálás érdekében pedig szükségük lesz a csomagoláson található LOT-kódra is, mert ez alapján tudunk eljárni a gyártónál.

Family Frost telefonszáma

Telefonszám: +36 23 334966

Itt keresd Family Frost telefonszám

A Family Frost kft. 100%-os magyar tulajdonú cégként piacvezető a mozgóbolti értékesítés területén.

A cég 1991-ben alakult, és gyors fejlődés eredményeként alakította ki az egész országra kiterjedő hálózatát. 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal rendelkeznek.

A Family Frost mozgóboltjai a hét előre meghatározott napján és időpontjában keresik fel a vevőket.
Ez a nap és a napon belüli időpont minden héten azonos, így vevőik biztosan számíthatnak arra, hogy ebben az időpontban a házuknál beszerezhetik mindazokat a mélyhűtött termékeket, melyekre a héten szükségük lehet.

Eladóik készséggel állnak a vevők szolgálatára akár a termékek kiválasztásában, akár elkészítési tanácsokkal, vagy a termékek összetételével kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Miből készül a Becherovka? Mutatjuk a választ!

Királykék férfi ing online rendelése – infok itt!