in

Október 5-én ez is lesz az Auchanban – jön a Szolidaritás Napja

Szolidaritás Napja az Auchanban.

Az Auchan mindig nagy örömmel támogatja a helyi közösségeket. Ez náluk már szinte hagyomány.

A 20 éves fennállását ünneplő Auchan az Ifjúságért Alapítvány idén összesen 170 000 euróval segíti 20 szervezet munkáját. Ünnepeljük és ismerjük meg őket október 5-én 10 órától áruházainkban!

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványt 1996-ban hívtuk életre, azóta pedig már több mint 600 projektet és segítő szervezetet támogattunk nemzetközi és hazai szinten. Közülük előnyben részesítjük az oktatással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos, illetve a fiatalok társadalmi beilleszkedését előmozdító kezdeményezéseket.

Az Alapítvány 20. születésnapját mivel is ünnepelhetnénk méltóbban, mint azzal, hogy stílszerűen 20, arra érdemes helyi szervezetet karolunk fel, összesen 170 000 euróval támogatva őket.

“Tevékenységünk nem kell, hogy látványos legyen, elég, ha előremutató és a háttérből hatást gyakorol a társadalomra. Célunk mindenekelőtt az, hogy a fiatalok életében pozitív változásokat indítsunk el, munkatársainknak pedig lehetőséget kínáljunk saját környezetük szebbé és élhetőbbé tételére.” – közölte az Auchan.

Október 5-én minden Auchan áruházban bemutatkoznak az idei támogatott szervezetek.

“Gyertek el, ismerjétek meg őket, ismerjétek meg az Auchannak ezt az arcát is! Programokat is szervezünk, hogy színesebbé tegyük ezt a napot! Helyi eseményekről és pontos programokról részletek áruházainkban!” – tették hozzá.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

ALDI – így juss hozzá az ingyenes ajándékhoz

Lidl akció: Készüljön a hűvös napokra!