in

Nagyszerű játék – szerezz ma 13500 forint bónuszt

Újabb tárgynyeremények várnak, az előzőek sorsolása szerdán, csütörtökön és pénteken lesz.

Az okosórából kettőt sorsolnak! Holnap reggel jönnek az ezzel kapcsolatos részletek. Addig is itt vannak az új nyeremények: okosóra, okostelefon és egy szuper tablet, de természetesen a többi lottó játékunk is vár!

Így lottózz akár ingyen naponta 

Ha most jelentkezel, akkor 500 Ft-ot írnak jóvá, hogy valóban ne kerüljön neked semmibe a próba. Talán hihetetlen, de ehhez semmiféle további kötelezettség nem társul. Együtt, csoportosan könnyebb még nyerni is!

De ha megnézed, hogy mi a mai ajánlat náluk, akkor elsőre talán úgy tűnik, hogy megőrültek: 6000 Ft, 2*4000 Ft és 500 Ft megszerezhető bónusz vár rád.

13500 Ft, de hogyan jön ez ki? Ez a TRIPLA+1 BÓNUSZ:
● 5000 Ft összegű bónuszhoz lehet jutni bármekkora összeg befizetése esetén. Fizess be és váltsd be most a D5HA13 bónusz utalvány kódot!
● 4000 Ft összegű bónuszhoz lehet jutni, ha legalább 2000 Ft értékben valódi pénzes játékokon veszel részt és beváltod a P4HA13 kódot. További 4000 Ft: PXK4 kód segítségével.
● 500 Ft bónuszhoz juthat mindenki, aki bármilyen játékban ma pozíciót szerez, beleértve a bónusz játékokat is és beváltja a G5HA13 kódot most.
A kódok élnek és mindegyik beváltható.

KLIKK A részletekért

Játssz a tárgynyereményekért.

Regisztrálj iTT

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

SPAR – itt a hétindító szuperakció, csak ma érvényes

Ma duplázás – próbáld ki ingyen a gruppenlottót