in

A Magyar Posta nagy bejelentése

Csekkbefizető automatákat állít üzembe a posta a CBA és a Rossmann üzletekben.

„A Magyar Posta célja, hogy klasszikus szolgáltatásait – így a postai csekket is – a kor követelményeinek és az ügyféligényeknek megfelelően modernizálja. Ennek jegyében a Posta a Rossmann-nal és a CBA-val együttműködve 25 drogériába, valamint 66 élelmiszerüzletbe csekkbefizető automatákat telepít, amelyeken keresztül mind bankkártyával, mind pedig készpénzzel befizethetőek a csekkek.”
– jelentette be Illés Zoltán, a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója a Társaság budapesti sajtótájékoztatóján.

Az automatán keresztül, bankkártyával befizetett csekkek kártyahasználat szempontjából kártyás vásárlási tranzakciónak minősülnek, hasonlóan az iCsekk mobiltelefonos alkalmazáson történő fizetéshez, illetve a postákon bankkártyával és egyéb csekkbefizető automatákon történő bankkártyás csekkbefizetéshez.

„A kiskereskedelmi hálózatokban megteremtett csekkbefizetési lehetőséggel az ügyfelek még több helyszínen és tágabb időintervallumban, kedvező fizetési feltételekkel tudják elérni a csekkbefizetési szolgáltatást.” – tette hozzá Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója.

„A CBA hét esztendővel ezelőtt azért indította útjára a Príma hálózatot, hogy ezen megkülönböztetett egységeiben a vásárlóknak a legmagasabb szolgáltatási színvonalat biztosíthassa. A kitűnő minőségű, sokrétű termékkínálaton és az exkluzív környezeten túl nagyon fontos, hogy innovatív, praktikus, kényelmi megoldásokat is kínáljon az ügyfelek számára. A Postával közösen működtetett csekkbefizető automaták kiváló lehetőséget adnak a Príma hálózatába betérő ügyfeleknek arra, hogy újabb értékes szolgáltatást vehessenek igénybe, mellyel időt és fáradtságot takaríthatnak meg.” – mondta Lázár Vilmos, a CBA Kereskedelmi Kft. elnöke.

„A Rossmann Magyarország Kft. értékesítési és marketingstratégiájával összhangban áll ez a drogériák közt egyedülálló szolgáltatás. A Drogérialánc az elmúlt években számos innovatív szolgáltatást és promóciót biztosított vásárlói számára. Ilyen például az online vásárlás bevezetése, amelynek keretén belül a Rossmann Online drogériában a vásárlók több mint tízezer termék közül választhatnak, és a házhoz szállítás mellett, megrendelt csomagjaikat már több ezer PostaPonton is átvehetik. A Rossmann bízik abban, hogy a csekkbefizető automatákkal tovább bővíti azon szolgáltatásai körét, mellyel vásárlói kényelmét és elégedettségét szolgálja.” – mondta Flórián László, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A kiskereskedelmi hálózatokban elhelyezett csekkbefizető automatáknál is használhatóak az ÉnPostám Hűségprogramban kibocsátott hűségkártyák.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Tesco – zajlik a Monster Energy nyereményjáték

A Lidlt már itt is megtalálod