in

A LIDL közleményt adott ki – elnézést kérnek az okozott kellemetlenségért

A termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutattak ki.

“Tisztelt vásárlóink!
A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idő szerepel: Minőségmegőrzési idő: 21.05.2017

A visszahívás oka, hogy a fenti termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutatott ki. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. A száraz helyen tárolt és snack-ként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a szalmonella baktériumok elszaporodása azonban nem valószínű.”

Ne fogyasszanak belőle

“Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 21.05.2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120g termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a termék gyártója nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért.” – áll a 2017.01.17-én kiadott közleményben.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Emlékszel még ezekre? Retró termékek a Lidl-ben!

Legújabb Media Markt akciók – akciós újság letöltése