in

Forever Hands útmutató – infok itt!

Forever Hands útmutató – infok itt!.

Kézszobor készítő szett útmutató

A Forever Hands egy egyszerű, de látványos kézszobor készítő készlet, amely lehetővé teszi, hogy örök emléket készíts a kezedről vagy mások kezéről.

A készlet minden szükséges anyagot és eszközt tartalmaz, így otthon is elkészítheted a szobrodat.

Elkészítési lépések:

 1. Kicsomagolj és készítsd elő a munkaterületet. Készítsd elő a munkaterületedet, és győződj meg róla, hogy van elegendő hely ahhoz, hogy kényelmesen dolgozhass. A Forever Hands készlethez tartozik egy útmutató, amely részletesen bemutatja az elkészítési lépéseket.

 2. Keverd össze az alginát port vízzel. Az alginát port egyenlő arányban keverd össze vízzel egy tiszta edényben. A keverési idő körülbelül 2 perc. Az alginát gyorsan megköt, ezért fontos, hogy gyorsan dolgozz.

 3. Helyezd a kezedet az alginátba. Az alginátot öntsd egy lapos tálba vagy vázába. Helyezd a kezedet az alginátba, és óvatosan nyomkodd bele. A kezedet tartsa a levegőtől, hogy ne keletkezzenek buborékok.

 4. Várd meg, amíg az alginát megköt. Az alginát körülbelül 10-15 perc alatt megköt. Hagyd, hogy az alginát teljesen megszáradjon, mielőtt továbblépnél.

 5. Keverd össze a gipszport vízzel. A gipszport egyenlő arányban keverd össze vízzel egy tiszta edényben. A keverési idő körülbelül 2 perc. A gipsz gyorsan megköt, ezért fontos, hogy gyorsan dolgozz.

 6. Öntsd a gipszet az alginátba. A gipszet öntsd az alginátba, amely a kezedet tartalmazza. A gipszet egyenletesen öntsd bele, hogy ne maradjanak buborékok.

 7. Várd meg, amíg a gipsz megköt. A gipsz körülbelül 1 óra alatt megköt. Hagyd, hogy a gipsz teljesen megszáradjon, mielőtt továbblépnél.

 8. Távolítsd el az alginátformát. Az alginátformát óvatosan távolítsd el a gipszből. A kézszobor szépen ki fog bukni az alginátból.

 9. Csiszold meg a kézszobrot. A kézszobrot finom csiszolópapírral csiszold meg, hogy simává és fényesre tegye.

 10. Lakkozd be a kézszobrot. A kézszobrot lakkal bevonva megvédheted a töréstől és a kopástól.

Tippek:

 • A kezedet a levegőtől védve, egy üvegkupa alatt vagy egy átlátszó fóliával letakarva csökkentheted a buborékok kialakulását.
 • A gipsz kötési idejét a gipszpor és a víz arányával szabályozhatod. Ha gyorsabban szeretnéd megkötni a gipszet, kevesebb vizet használj. Ha lassabban szeretnéd megkötni a gipszet, több vizet használj.
 • A kézszobrot a csiszolás után akár festéssel vagy lakkozással is díszítheted.

A Forever Hands készlet egy nagyszerű módja annak, hogy örök emléket készíts a kezedről vagy mások kezéről. Az elkészítése egyszerű, és a végeredmény gyönyörű lesz.

Kézszobor készítő szett pároknak árak

A kézszobor készítése egy szórakoztató és kreatív tevékenység, amely tökéletes módja annak, hogy megünnepeljék a kapcsolatot.

A készlet segítségével bárki elkészítheti saját egyedi kézszobrot.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

doTERRA Rose – Rózsa illóolaj online rendelés, infok, ár

Kézszobor készítő szett pároknak online rendelés – árak, infok