in

Fontos hírt közölt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Karbantartás miatt szünetel az értékesítés a HU-GO e-útdíj fizetési rendszerben  június 19-én, vasárnap nulla órától hajnali 2 óráig – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A tájékoztatás szerint az értékesítési rendszerben lassulásokra lehet számítani június 17-én, pénteken 18 órától június 18-án, szombaton éjfélig.

Szombaton este 22 óra és éjfél között a NÚSZ határ menti értékesítési pontjain (Rajka és Hegyeshalom), valamint a szolgáltató M3-as autópálya 12-es kilométernél lévő ügyfélszolgálati irodájában is leáll az e-útdíj értékesítése.

A viszonteladói értékesítési pontokon, a www.hu-go.hu oldalon, illetve mobil alkalmazással ebben az időszakban is lehet úthasználati jogosultságot váltani.

Mivel a karbantartási munkálatok ideje alatt részlegesen vagy egyáltalán nem lesz lehetőség HU-GO viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni, a szolgáltató azt javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban, vagy viszonteladói partnereinél.

Díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal – hangsúlyozta tájékoztatójában a NÚSZ.

A karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki – közölték.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Regisztrálj és nyerj Extreme Digital vásárlási utalvány

SPAR akciók – június 16-án megérkeztek az új ajánlatok