in , ,

Erre érdemes figyelni a Black Friday rendeléseknél

JYSK Black Friday 2018 – több napig tart a Fekete Péntek

Tudta Ön, hogy mire érdemes figyelni a Black Friday rendeléseknél? – indul a Magyar Posta hasznos tanácsokat tartalmazó közleménye.

Évek óta a legtöbb online rendelés Black Friday-kor (idén november 23-a) történik, ilyenkor jelentősen növekedik a küldemények száma a csomagszállító cégek kezelésében, így a Magyar Postánál is. Az alábbiakban összeszedtünk pár hasznos információt, hogy mire érdemes figyelni a rendelések során.

A tényleges feladási dátumot és a szállítási időt a webáruház határozza meg, arra a Postának nincs közvetlen ráhatása. Figyeljen arra, hogy a rendelésnél milyen szállítási időt ígér a webáruház. Akciók idején illetve minél közelebb vagyunk a karácsonyhoz, annál valószínűbb, hogy a feltüntetett időtartam maximumával kell kalkulálni.
A megrendeléskor érdemes megadni a telefonszámot illetve email címet, mert a küldemény életútjáról, várható kézbesítéséről ezeken az elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt.

Amennyiben nyomkövetés is társul a szállításhoz, akkor a feladó (webáruház) a megrendelést követően ad küldeményazonosítót, amelynek beírásával a Nyomkövetés alkalmazásunkban is figyelheti csomagját.

Sokszor kényelmesebb és tervezhetőbb, ha személyes átvételt kérnek rendeléskor. Ha a Magyar Posta kézbesítő partnere a webáruháznak, akkor csomagautomatákba és Postapontjainkra, valamint 2700 postára is kérheti küldeményét. A részletes listát itt találhatja, de rendeléskor a személyes átvételt kiválasztva a webáruház is listázza az Önhöz legközelebbi átvételi pontokat.

Ha mégis háznál kézbesítést kér, akkor tudni kell, hogy a kézbesítés 8-17 óra között történik, ezért érdemes olyan címre rendelni a küldeményt, ahol ebben az időszakban tartózkodik. Ha munkahelyre kérik a küldeményt, akkor a munkahely nevét is jelöljék a címzésben.

Szólj hozzá!
JYSK Black Friday 2018 – több napig tart a Fekete Péntek

JYSK Black Friday 2018 – több napig tart a Fekete Péntek

Black Friday 2018 a Hervisben – ilyen akcióval készülnek

Black Friday 2018 a Hervisben – ilyen akcióval készülnek