Black Friday 2018 a Hervisben – ilyen akcióval készülnek

Black Friday 2018 a Hervisben – ilyen akcióval készülnek

Hirdetés

Black Friday 2018 a Hervisben – ilyen akcióval készülnek.

BLACK FRIDAY- ÁFAMENTES* napok a Hervisben

November 22-től 25-ig áruházainkban és webshopunkban! Online vásárlás esetén használd a FEKETE kódot. Legyél a futás szerelmese, a síelés megszállottja, vagy csak keress divatos utcai ruházatot, nálunk megtalálod, amire szíved vágyik!

**A kedvezmény igénybevételekor, 2018. november 22. és 25. között a vásárlás végösszegébol levonjuk az Áfát, mely a nettó ár 27%-a, a bruttó ár 21,26%-a. A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra, más akcióval nem vonható össze. Online vásárlás esetén a a kedvezmény az online kuponkód beváltásával lehetséges.. Online vásárlás esetén a kedvezemény a MegaCountdown és az online Sale kategóriában szereplő termékekre nem vehető igénybe.” – közölte a Hervis.

Mi a Black Friday?

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon 2013-ban indult

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

 

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat