in

dm: Mindig megéri – íme az akció részletei

Mindig megéri – nézzük mit takar a szlogen a dm-nél.

“Mi, a dm-nél nap mint nap azon dolgozunk, hogy még örömtelibb legyen a vásárlás üzleteinkben. Kellemes környezetben, világos terekkel, széles választékkal várjuk vásárlóinkat. Nálunk még valami egészen másképp működik. Az árak. Mire is gondolunk pontosan?”– kezdte a dm.

Általában akkor vásárolunk, ha szükségünk van egy adott termékre. Az adott termék abban az időpontban az egyik üzletben olcsóbb, máshol drágább. Ha találkozunk egy akcióval, hajlamosak vagyunk akár egyszerre többet is venni az adott termékből, még ha nincs is rá szükségünk.

Négy hónapig változatlan marad

Vásárlóként persze arra törekszünk, hogy a legjobb áron szerezzünk be egy terméket. Ezért reklámújságokat tanulmányozunk, hirdetéseket nézegetünk, árakat hasonlítgatunk össze. Ez azonban nem egyszerű feladat és sok időt igénybe vesz.

A dm-nél az árak pozícionálása egészen másképp történik. Egy adott termék az ország összes dm üzletében pontosan ugyanazon a kedvező áron vásárolható meg; amely nem csak néhány napig érvényes, hanem legalább 4 hónapig változatlan marad.

“Így Önnek nem kell sietnie, hogy kedvező árakon vásárolhasson. Bármikor tér be hozzánk, nálunk mindig megéri vásárolnia, hiszen kiszámítható, tartósan alacsony árakat kínálunk. Hogy miért tartósak az árak a dm-ben? Mert szeretnénk, hogy vásárlóink akkor vegyék meg kedvenc testápolójukat, amikor tényleg szükségük van rá, nem pedig akkor, amikor ráakasztunk egy leárazást jelző táblát. Így mindig megéri hozzánk betérni.” – tette hozzá az üzletlánc

A legjobb dolgok az életben tartósak. Úgy, mint az árak a dm-ben.

Szólj hozzá!

dm – itt a nagy újdonság – videó

Ma ismét változott a benzin és a gázolaj ára – november 9-ei hírek