in ,

dm active beauty – regisztráció és információ

dm active beauty – regisztráció és információ.

A dm active beauty világa program tagjaként te számtalan kedvezményre vagy jogosult.

dm active beauty program regisztráció

Regisztráljon most és gyűjtsön minden vásárlással értékes pontokat!

Hogyan tudsz jelentkezni az active beauty programba?

Törzsvásárlói kártyát igényelhet minden 16. életévét betöltött, fogyasztónak minősülő természetes személy. A jelentkezést az alábbi módokon teheti meg:

Az interneten:

Az alábbi link segítségével, kérik lépj be a regisztrációs felületre és add meg adatait. Az active beauty kártyáját a regisztrációt követően kb. 3-4 hét múlva kapja meg, postai úton.

dm üzletekben:

A dm is regisztrálhatsz programba.

active beauty program infok

Pontszerzés kuponokkal

A megújult active beauty kártya lehetőséget biztosít arra, hogy vásárlásai után megsokszorozza a kártyáján lévő pontokat, így rövid idő alatt sokkal több pontot gyűjthet, mint korábban.

Hirdetés

Mégis hogyan? Minden hónapban újabb és újabb, üzletekben beváltható kuponokkal kedveskedünk törzsvásárlóinknak, melyek aktiválása után megsokszorozódnak a dm active beauty kártyán lévő pontok.

A pontgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű és ennyire kedvező! Nincs más dolga, mint kedvenc termékeinek kuponját aktiválni online kuponközpontunkban és vásárláskor bemutatni a korábban aktivált kupont a kasszánál.

dm active beauty kupon aktiválás

Az aktivált kuponok 15x-ös, 25x-ös, sőt akár 50x-es extra pontokat biztosíthatnak a dm törzsvásárlóknak, így egy alkalommal annyi pontot gyűjthet össze, amennyit régebben több hónap alatt.

Hogyan történik a pontszámítás a kuponbeváltás után?

A szépségápolási készítményektől kezdve, az élelmiszereken és háztartási cikkeken át, a babaápolási termékekig – minden vásárlást értékes pontokkal jutalmazunk!

Minden elköltött 300 Ft után 1 normál pont kerül jóváírásra a dm active beauty kártyán. Amennyiben viszont aktiválja a számtalan, havonta megújuló kuponjaink egyikét és beváltja vásárláskor, a kiválasztott termék ára után a kuponon szereplő mértékben megsokszorozzuk pontjait. A több pont pedig több kedvezményt jelent, ezért érdemes kihasználni ezt a lehetőséget!

Fontos figyelembe venni, hogy a termékekre adott EXTRA pontok akkor kerülnek jóváírásra, ha a promócióban résztvevő termékek fogyasztói árai elérik, vagy meghaladják a 300 Ft-ot.

Bővebb ITT a programról

Szólj hozzá!

Érdemes megnézni! A lealkudtuk.hu legújabb akciói – kedvezmények itt

Penny Market nyereményjáték – minden 5. sorsjegy nyer