dm active beauty – regisztráció és információ

Hirdetés

A dm active beauty világa program tagjaként te számtalan kedvezményre vagy jogosult.

A dm active beauty kártyájával értékes dm active beauty pontokat gyűjthet – minden levásárolt 300 forint után 1 pontot írunk jóvá az Ön számláján. A dm active beauty pontjai beváltásakor számos vonzó kedvezmény közül választhat, amelyek kéthavonta megújulnak.

” A dm active beauty világa törzsvásárlói programba történő jelentkezéshez szükség van egy jelentkezési lapra, amelyet a dm üzletekben a dm active beauty infopulton elhelyezve találhat meg.

Jelentkezzen közvetlenül az infopulton az ideiglenes kártyával (a jelentkezési lapon található), vagy regisztráljon kényelmesen otthonról is internetes felületünk segítségével.” – közölte a dm.

10 héten belül küldik a kártyát

“Fontos! A bejelentkezés megkezdéséhez kérjük, adja meg a kártyája számát (a kártya hátoldalán található vonalkód alatti számsor), a PIN kód megadása regisztrációkor még nem szükséges.

A sikeres jelentkezést követően 10 héten belül postázzuk a végleges dm active beauty kártyáját. Ideiglenes dm active beauty kártyájávál már kezdheti is gyűjteni a pontokat.”” – tették hozzá.

Bővebb ITT a programról

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat

Watch Dragon ball super