in , ,

Black Friday 2018 – az eMAG idén sem marad ki a Fekete péntekből

Black Friday 2018 – az eMAG idén sem marad ki a Fekete péntekből.

A fekete péntek (eredeti, angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Black Friday 2018 eMAG

Az eMAG idén november 23-án tartja Black Friday akcióját, összesen 3 milliárd forintnyi kedvezménnyel várják a vásárlókat.

Összesen egymillió termék lesz elérhető majd a Black Friday akció keretében az eMAG-nál, a már említett termékcsoportok mellett például nagy háztartási gépekből 15 ezret, háztartási kisgépekből és elektromos szépségápolási eszközökből 55 ezer termék lesz majd kedvezményesen kapható, míg a játék és gyermek kategóriában 235 ezer, a divatban pedig mintegy 250 ezer termék szerepel majd.

Hirdetés

Fekete péntek 2018 eMAG – idén is lesz speciális ajánlat

A múlt évhez hasonlóan idén is lesznek speciális ajánlatok, így például egy jachtot is meg lehet majd venni akciósan, de több autómárka kínálatából is szerepelnek majd járművek a kedvezményes termékek között.

Utazási csomagok is elérhetők lesznek, ahogyan a tavaly sikeresnek bizonyult repülőjegyes akciót is megismétlik.

De színházjegyeket, hőlégballonozást vagy akár gyémánt gyűrűket is lehet majd találni a kínálatban.

Még info itt az eMAG fekete péntek 2018 akciójáról.

Szólj hozzá!
Black Friday 2018 - Az Euronics már elkezdte

Black Friday 2018 – Az Euronics már elkezdte a Fekete péntek 2018 akciókat

ALDI legújabb akciós újság

Aldi legújabb akciós újság – íme a 2018. 11.08-11.14 érvényes ajánlatok