in ,

Auchan fekete péntek 2016

Auchan fekete péntek 2016

Mi lesz árviharban az Auchan áruházakban 2016-ban?

Ez a kérdést azt hiszem még nem válaszolták meg az Auchan menedzsmentjének legfontosabb szakértői sem, de a tavalyi fekete péntek akcióból nagyon sok minden következtetést levonhattak. Tavaly a black friday Auchan akciós árukra létrehoztak egy kis sort.

Ebben ugyan gyönyörű betűkkel kínálták a fekete pénteki árakat, de valljuk meg őszintén: kevés volt és nem volt ezek között ütős termék.

Volt néhány már már eladhatatlan termék, amit most megpróbáltak fekete péntek címen eladni, meg voltak szerény árengedményű szuper jó áruk is. Gyönyörű és

hatásos volt pl. a dunakeszi Auchannál lévő hívogató oszlopok.

auchanblackfriday-bejarat

Volt egyébként tömeg is, személyesen mentem el néhány Auchan áruházba és személyesen tapasztaltam. Itt a http://feketepentek.info-n is rengetegen kerestek az Auchan fekete péntek kulcsszóra! Igazából azonban nem volt olyan a hangulat, ami akár csak tülekedéshez is vezetett volna.

Remélem, idén más lesz, no nem a tülekedés vágya hajt, hanem olyan termékek akcióba hozása, ami által érdemes már kora hajnalban ott ácsorogni az áruház előtt, és várni, várni a nyitásra!

A fekete pénteki hangulatot várjuk! Reményt, hogy megszerzem a rendkívül alacsony áron kínált portékát! Hogyha korán kelek, sok tízezer forintot megspórolok, majd visszamegyek az áruházba és a megtakarításomat levásárolhatom! Nem ez lenne a normális?

forrás: feketepentek.info

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Az ALDI ma közölte – itt a legújabb állásaik, bérezési infokkal

Lidl akció – Hóra fel!