in

A Tesco így döntött a vasárnap kapcsán

Április 17-től a Tesco áruházak vasárnap is nyitva tartanak, szeretettel várják a vásárlókat.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy április 17-én, vasárnap áruházai közül 147-et megnyit a vásárlók előtt, miután pénteken kihirdették és szombaton hatályba lép a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzésre vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvény. Az érintett áruházak vasárnap reggel 6 – bizonyos áruházak reggel 5 – és este 10 óra között várják a vásárlókat.

Az áruházakban kizárólag azok a munkatársak dolgoznak majd, akik önként vállalták a vasárnapi munkavégzést – hangsúlyozta a cég.

Vasárnapi nyitvatartás

Nézd meg itt a most vasárnap nyitva tartó Tesco üzletek listáját és a nyitva tartási időt.

Klikk!

A TESCO kiemelt céljai között szerepel a nagyfokú ügyfélközpontúság, rugalmasság és proaktív szemléletmód.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca. Magyarországon 1994-ben kezdte meg működését, jelenleg több mint száz településen, 211 áruházzal van jelen hazánkban.

A hazai beszállítók legnagyobb partnereként, több mint 1200 vállalkozással működünk együtt, termékeink 80-85%-a Magyarországon bejegyzett szállítótól származik.

Kiemelt figyelmet fordítanak a kényelmes vásárlás feltételeinek megteremtésére. Különböző méretű áruházaink és klubkártya programjaik, valamint egyéb szolgáltatásaik (Tesco Utazás, Tesco Pénzügyi Partner, Tesco Vásárlókártya, Tesco Biztosítás) célja, hogy minél szélesebb körben elégítse ki vásárlók igényeit.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Az Aldi így döntött a vasárnap kapcsán – új információk

ALDI hasznos – grillezéskor ezek jól jöhetnek, klikk