in

Zalando visszaküldés – infok itt

Zalando visszaküldés – infok itt.

Hogyan küldheted vissza a Zalando rendelésedet?

Ha a termék nem megfelelő, 100 nap áll rendelkezésedre, hogy viseletlenül* visszaküldhesd a terméket – INGYENESEN.

A termékek visszaküldéséhez leadhatod a csomagot egy leadási ponton, vagy átvételi lehetőséget is kérhetsz. Ehhez kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

1. Csomagold be a termékeket, amelyeket vissza szeretnél küldeni, és a fiókodban történő regisztrálásukkal tudasd velünk, hogy mely termékeket küldöd vissza. Amennyiben új visszaküldési címkére van szükséged, lehetőséged van azt PDF-formátumban letölteni és kinyomtatni. Ha utánvéttel fizetted ki a rendelésed, akkor a visszatérítéshez meg kell adnod a banki adataidat.

2. Ha szeretnéd megszervezni a termékvisszaküldésed otthoni átvételét, a visszaküldendő tételek kiválasztása után lehetőséged van erre. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az otthoni átvételhez a GLS új visszaküldési címkét hoz neked, így nem szükséges az általunk biztosított címkét használni. Az átvétel hétfőtől péntekig lehetséges.

3. Ha a visszaküldött árut inkább a környékbeli leadási pontok egyikén adod le, kérjük, mindenképpen ragaszd rá a csomagodra a mellékelt visszaküldési címkét, és kérd el a visszaküldést igazoló blokkot.

A visszatérítés teljes feldolgozása akár 14 napot is igénybe vehet, ezért kérjük, ne feledkezz meg arról, hogy a visszatérítés kézhezvételéig kérd el és őrizd meg a visszaküldési igazolást!

*A zárt térben viselt termékek, amelyeket azért próbáltak fel, hogy kiderüljön, megfelelnek-e, nem számítanak viseltnek.

Kapcsolódó válaszok

Bővebb: Zalando visszaküldés

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Family Frost akciós újság lapozható – nézd meg itt!

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot július elsejei nyerőszámai