in

Zajlik a Henkel karácsonyi kívánság játék

Vásárolj bármilyen Henkel kozmetikai terméket, regisztrálj és nyerj.

A Játék 2016. október 27. napján 10.00.00 órától 2016. december 29. napján 23.59.59 óráig tart.

A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve a számla sorszámának valamint az egyedi kódoknak szerverre történő feltöltésének határideje: 2016. december 29. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban.

“Te milyen karácsonyi ajándéknak örülnél idén a legjobban a BestByte kínálatából? Állítsd össze saját 100 000 Ft értékű kívánságlistádat! Hetente sorsolunk egy szerencsést, aki megnyeri az általa választott termékeket 100 000 Ft értékben. Vásárolj bármilyen Henkel kozmetikai terméket, regisztrálj, töltsd fel blokkod adatait, és készítsd el a listádat, hogy mielőbb megnyerhesd az összeválogatott termékeket!” – áll a játék kiírásában.

A Játékban bármely a Játék időtartama alatt Magyarországon vásárolt, a Szervező által forgalmazott kozmetikai termék: Schwarzkopf (Live, Palette, Natural&Easy, Perfect Mousse, Color Mask, got2b, Taft, Gliss Kur, Schauma, Essence Ultime, Seborin, Styliste Ultime, Schwarzkopf Men), Syoss, Fa (Fa, Fa Men Xtreme), Vademecum és Diadermine valamint a Szervező által forgalmazott karácsonyi csomag vesz részt.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Meglesték! Így épül a soroksári IKEA áruház – videó

SPAR – elindult a 10%-os akció