in

Vasárnap nyitva tartó Spar, interspar

Vasárnap nyitva tartó Spar boltok listája.

Nagybevásárlást tervezel a hétvégén? Valamennyi SPAR és INTERSPAR áruház nyitva lesz május 8-án, vasárnap!

“Mostantól vasárnap is újra nyitva!” – közölte a SPAR.

316 SPAR és City SPAR szupermarket, 32 INTERSPAR hipermarket, a franchise rendszerben működő boltok közül pedig 51 SPAR express, 20 SPAR partner és SPAR market nyit majd ki április 24-től vasárnaponként. Az egyes áruházak nyitvatartási rendje eltérő lesz, attól függően, hogy pontosan hol helyezkedik el az üzletegység, illetve milyenek a vásárlói szokások az üzlet környezetében.

„Megnyugtató módon fel tudtunk készülni az elmúlt egy hétben a színvonalas vasárnapi kiszolgálásra, aminek a valódi nyertesei maguk a vásárlóink lesznek” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A SPAR arra számít, hogy a 2015. március 15. előttihez hasonlóan alakulnak majd a fogyasztói szokások, és a lakosság jelentős része újra a hét végére fogja időzíteni a nagybevásárlásokat. A vasárnap korábban is fontos napnak számított a SPAR életében annak ellenére, hogy sok áruház rövidebb ideig tartott nyitva. A SPAR hálózatában a heti forgalom 9%-a százaléka bonyolódott vasárnaponként korábban.

A SPAR folyamatosan elemzi a fogyasztói szokásokat, s amennyiben szükséges, nyitva tartási rendjét a jogszabályokat figyelembe véve módosítani fogja.

A Spar boltok aktuális nyitvatartásáért klikk

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A METRO így döntött a vasárnap kapcsán

Vasárnap nyitva tartó ALDI