in

A UPC bejelentette – ennek az előfizetők örülni fognak

7 napnyi adás visszapörgetve, felvétel nélkül: a UPC elindította Műsorvisszanéző szolgáltatását az új Horizon HD médiaboxszal

A UPC Magyarország ma bejelentette a tévézés jövőjének új perspektívákat nyitó Műsorvisszanéző szolgáltatását, mely most bevezetett Horizon HD Médiaboxán keresztül érhető el. Az új funkcióval egy teljes héten át visszanézhetők a tévécsatornák műsorai, anélkül, hogy külön be kellene programozni a felvételt; a UPC előfizetői így nem fognak lemaradni a foci Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen fontos pillanatáról sem.

Mától a UPC tévés előfizetői egyetlen másodpercet sem fognak elmulasztani kedvenc műsorukból, mert a most bemutatott Műsorvisszanéző funkcióval szinte bármilyen programot vissza tudnak nézni az előző hét műsorkínálatából. Mindehhez még csak felvenni sem kell az adást, mert a műsorokat a UPC felhő alapú háttértára rögzíti és tárolja 7 napon át.

Az új szolgáltatás elindítását a nyári labdarúgó Európa-bajnokság illetve az olimpia elé időzítette a szolgáltató, de a Műsorvisszanézővel természetesen nemcsak sportesemények, de sorozatok, filmek, vetélkedők és más, élőben leadott műsorok is vis szatekerhetők. A funkció a UPC digitális tévé minden előfizetője számára ingyenes.

A Műsorvisszanézőt nem szükséges külön igényelni a UPC-től, a szolgáltatás automatikusan elérhető a digitális tévé előfizetői számára a cég június 2-án bemutatott új Horizon HD Médiaboxán.

Az új előfizetőknél már automatikusan ezt az új, energiatakarékos, az eddigi készülékeknél jóval kisebb méretű médiaboxot telepíti a UPC, a régi eszközöket pedig az ügyfelek kérésére fokozatosan cserélik le.

A Műsorvisszanéző és a Horizon HD Médiabox bevezetésével párhuzamosan megújul az összes digitális televíziós szolgáltatás – így a UPC Műsorújság, MyPrime, TV Apps – kezelőfelülete is. A nézők áttekinthetőbb, kézre állóbb menüben navigálhatnak a tévés alkalmazások, a visszanézhető adások vagy a filmek között.

A Műsorvisszanéző funkcióval a legnézettebb 21 SD és 5 HD csatorna adásai pörgethetők vissza, de számuk jelentősen nőhet az ősz folyamán.

A szolgáltatás a tervek szerint  mobileszközökön is elérhető lesz a Horizon Go alkalmazással, így a UPC-nél többé sem térbeli, sem időbeli korlátai nem lesznek a tévézésnek.

 „Felmérések szerint a felvett tévéműsorok 60-65 százalékát egy héten belül visszanézik az ügyfelek, többségük tehát csupán azért rögzíti őket, mert nincs lehetőségük élőben megnézni. Ez megerősít bennünket, hogy a visszanéző funkció valódi felhasználói igényekre ad megoldást” – nyilatkozta a bevezetés kapcsán Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

„A Műsorvisszanéző teljes szabadságot ad a nézőknek, akiknek többé nem kell aggódniuk, hogy akár csak egy pillanatot is elmulasztanak kedvenc műsorukból. Büszke vagyok rá, hogy ilyen élményt adhatunk előfizetőinknek, biztos vagyok benne, hogy a Műsorvisszanéző funkciót mindannyian örömmel fogadják, és könnyebbé teszi majd az életüket.”

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Nyerj egyszerűen egy szuper televíziót – részletek ITT

Fontos! Visszavonták ezt a gyógyszert