in

UNO kártyajáték online rendelés – infok, ár itt!

UNO kártyajáték online rendelés – infok, ár itt!

UNO kártyajáték ár

A népszerű UNO társasjátékot minden kártyarajongó imádni fogja. Ez a játék hasonlít a klasszikus mau mauhoz, ám annál színesebb és kifinomultabb játékmechanizmusokkal bír.

Míg a mau mau egyszerű szabályokkal rendelkezik, az UNO kártyái több változatosságot és stratégiát kínálnak, így a játék izgalmasabb és kiszámíthatatlanabb. Az UNO-ban lehetőségetek nyílik ketten vagy akár nagyobb társaságban is játszani.

A lényeg, hogy minél előbb szabadulj meg az összes kártyádtól és neked legyen először UNO-d!

UNO kártyajáték online rendelés

A játékszabályok hasonlóak a mau mauhoz: azonos színű vagy azonos értékű kártyákat kell egymásra raknod. De vigyázz! Az UNO speciális kártyái hirtelen megváltoztathatják a játék menetét. Vannak köztük olyanok, amelyekkel kihagyhatod a következő játékost, vagy amelyekkel az irányt változtathatod meg. Ezenkívül az UNO játékban találkozhatsz cserélő kártyákkal, amelyekkel bármilyen színre válthatsz.

A UNO rendkívül sokoldalú, így tökéletes választás bármilyen partira. A szabályok egyszerűsége miatt a gyerekek is könnyedén megismerkedhetnek vele, így ideális unaloműző a családi délutánokra vagy baráti összejövetelekre.

Az UNO garantáltan órákig szórakoztat és egyben izgalmas stratégiai kihívások elé állít minden korosztályt.

UNO kártyajáték vásárlása az interneten

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Luxor nyerőszámok 34. heti – a 2023. augusztus 26-ai infok

Konyhafőnök 2023 nyereményjáték – nyerj egy nyereménykártyát: A játék október 1-ig tart!